2789
عنوان

قیافه

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 65 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حالا چرا حرف بقیه برات مهمه مگه چ عیب و ایرادی داری بیخیال حرف مردم 

خب من که عیب خاصی ندارم

اون طرف نباید هر حرفی رو بزنه 

اخه همش عمل کن عمل کن 

من نمیدونم اینا چیه افتاده بین مردم

خب من که عیب خاصی ندارم اون طرف نباید هر حرفی رو بزنه  اخه همش عمل کن عمل کن  من نمیدون ...

موافقم منم قیافم طبیعیه ولی عیب خاصی هم نداره یه عده چیزای عجیبی میگن انجام بدم .‌..یا طبیعی هست و قشنگ اما قشنگِ عملی رو دوست دارن و اعتماد به نفس رو میخوان بگیرن که نمیذارم

موافقم منم قیافم طبیعیه ولی عیب خاصی هم نداره یه عده چیزای عجیبی میگن انجام بدم .‌..یا طبیعی هست و ق ...

من نمیدونم واقعا چرا یسری افراد اینطور رفتار میکنن

اخه چی عایدشون میشه که توی یه جمعی دیگرانو ناراحت کنن

❤چقدر همتونو دوست دارم فکر میکردم همه عوض شدن بااین تاپیک متوجه شدم تنها نیستم

نه خب یسریام هستن که هنوز همون چهره طبیعیه خودشون رو دارن 

ولی خب مثلا من خودم برادرم ۲ تا عمل جراحی رو 

صورتش کرده 

هم بینیش رو جراحی کرده 

هم چانشو 

ینی چانشو که عمل کرده بود اومده بود خونه شب از درد داشت گریش میگرفت

اینا همه کارای غلطیه که برادر من انجام داد 

اخه اینهمه درد و بدبختی من نمیدونم واقعا ارزششو داشت

من نمیدونم واقعا چرا یسری افراد اینطور رفتار میکنن اخه چی عایدشون میشه که توی یه جمعی دیگرانو ناراح ...

عزیزم من جاریام خیلی عملی هستن خودم هم بدون عمل زیبام ولی حتی زیبایی منو قبول ندارن!خودشون که خیلی باعمل خوب شدن منکرش نیستم ولی این خوب بودن تو نگاه اوله.بعد همنشینی منفورترین موجودات میشن. نمیدونم این چی هست که حتما باید اون شکل شد که قبولت کنن!چندین بار یکیشون گفت فلان رنگ مو رو بذار.چهار تایی یبار بهم حمله کردن کاشت فلان رو بکن.در حالیکه واقعا به هیچکدومش نیازی ندارم.هروقت میخوایم دور هم جمع بشیم همیشه استرس دارم که حرفا راجع به چهره یطرف .راجع به لباس یطرف....ادما از مسیر اصلیشون منحرف شدن.اینطور نیست که بگم‌ظاهر برام اهمیتی نداره ...چرا ولی شخصیت من طوریه که بیشتر به درون ادما توجه میکنم و این باعث جذبم میشه.من نمیتونم به کسایی که خیلی برام نامفهومن ارتباط داشته باشم.دوست دارم زندگی کنم و از زندگی لذت ببرم نمیخوام هر ثانیه فکر این باشم که هر پنج دقیقه کرم تمدید کنم! عملی خوبه که هرکسی که اونطور که میخواد بشه و رفتارش تغییر پیدا نکنه.ماها که زیباییمون طبیعی و خدادادی هست بی ادعا و بی ازاریم از طرفی خود من تو ذهنم خودمو تصور میکنم تصویر خودم حتی یادم نیست.قرار نیست من بینیمو عمل کنم از بالا به پایین نگاه کنم و برای بقیه نسخه بپیچم.اگه اینطور باشه پس انسانیتمو هم بااون یه تیکه غضروف بریدم!

نه خب یسریام هستن که هنوز همون چهره طبیعیه خودشون رو دارن  ولی خب مثلا من خودم برادرم ۲ تا عمل ...

باهات موافقم بعد یباری که بینیمو سوراخ کردم که مثلا اونم نمیدونم چرا.همون لحظه پشیمون شدم چون دردی که داشت باهمه دردا فرق داشت دردش طوری بود که مشخصه که یچیز غیر ممکن رو ،روی بدنتون انجام میدین و این نباید سوراخ بشه انگار که بدن واقعا متعجب میشه تا چندشب سوزش و .....شب اول درش اوردم انداختم دور

عزیزم من جاریام خیلی عملی هستن خودم هم بدون عمل زیبام ولی حتی زیبایی منو قبول ندارن!خودشون که خیلی ب ...

اررره دقیقااا متوجه حرفاتون شدم 

واقعا یکسریا انقدرظاهرا ادم رو برانداز میکنن 

و انرژی منفی سمت ادم میفرستن با حرفاشون که ادم واقعا میخواد وارد جمعشون بشه دچار استرس میشه که حالا امروز دیگه میخوان چی بگن 

این دوره خیلی این چیزا توی مد افتاده 

وگرنه ۲۰ سال پیش اصلا این صحبتا نبود 

خدا کنه ادمها بیشتر به شخصیت ادم توجه کنن تا ظاهر