2789
عنوان

قیافه

437 بازدید | 65 پست

دوستان من همین چند روز پیش جایی مهمان بودم ینی یه مهمانی ساده چند نفره بود

ینی چند نفر از اقواممون بودن 

بعد مثلا بحث شد که کی تا حالا چنتا خواستگار داشته و از این حرفااا.

اونوقت منم رو راست برگشتم گفتم من تاحالا خواستگار نداشتم ، چون جدی من اهل اینکه الکی بگم خواستگار دارم نیستم

بعد حالا خلاصه من این حرف رو که زدم 

یه خانمی که اونجا بود برگشت گفت خب برو عمل کن چند جای صورتتو ، برو خوشگل کن خودتو ، این دوره همه دیگه دارن عمل میکنن و از این حرفاااا.

من واقعا میگم چرا همه به ادم میگن برو قیافتو عمل کن ، ینی مثلا هیچکس نیست بگه همین چهره و تیپ خودت رو دوست داشته باشه!!

ینی اصلا انگار این مساله جا افتاده که ادم باید چهره اصلی و طبیعیه خودش رو که حالا نمیگم زیبا اما متوسط ، تغیر بده که دیگران از ادم خوششون بیاد‌. 

واقعا این طرز فکر به شدت منو ناراحت میکنه.

نظر شما چیههه؟؟؟؟

من واقعا برام خسته کننده شده بخدا انقدر که دیگران همش میگن خب برو عمل کن عمل کن

اخه خب شاید بالاخره یه نفر اصلا از هر لحاظی شرایط عمل کردن رو نداشته باشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترای فامیل ما همیشه میگن کلی خواستگار دارن منم رک همیشه میگم‌ ندارم چون من رو صورت و بدنم خال دارم همه ب اون ربط میدن  و دل مو میکشنن خدا کنه دیگه کسی مثل من نشه همه بچه ها خوشگل بشن 

عزیزم سلیقه خاص پسندا باش عمل خوب نیست یسر برو دوست دختر افراد مشهور دنیارو ببین یا همسراشون.دوست دختر کریس رونالدو رو ببین همه طبیعین تکراری زیاد هست.خواستی بگی شماهاچرا موندین؟مگه عمل نکردین؟

به عنوان یه پسر میگم قیافه شاید اوایلش ادم رو جذب کنه ولی چیزی که در نهایت رابطه رو نگه میداره اخلاقه.همه زیبان و سلایق منفاوتن.اگه به هر دلیلی به نظر اون خانم زیبا نیستین معنیش این نیست که نظر بقیه هم همین باشه

اگه عملی هم بودین میگفتن عملیه و کوبیده از اول ساخته و دختر باید نچرال باشه و...

خودتونو دوست داشته باشین

‏من از مرگ میترسم چون هنوز با تو خونه‌ی مشترک نداشتم، هنوز کنارت زندگی نکردم، هنوز کنارت توی کلبه های جنگلی نبودم ، هنوز باهات آشپزی نکردم ، هنوز منتظر نبودم زودتر از سرکار برسم خونه تا درو وا کنمو ببینم تو واسم ناهار درست کردی ، هنوز باهات مشغله های زندگی مشترک نداشتم ، من تا وقتی کنارم نباشی از مرگ میترسم.#m💞ببخشید اگه رکم😐اومدم یه مشورت کنم خوشم اومد موندگار شدم😐
دخترای فامیل ما همیشه میگن کلی خواستگار دارن منم رک همیشه میگم‌ ندارم چون من رو صورت و بدنم خال دارم ...

خیلیم خوشگلی من همش خال های شوهرمو بوس میکنم واقعا به بعضیا خیلی میاد من خودمم دوست دازم اینا سلیقه ایه