2777
2789
عنوان

خانومای قمی دکترزنان خوب کی هس؟

| مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 24 پست
همین یزدی 

49هست

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا یزدی و با یزدانی یکی میکنی ...هر کدوم راحتتری

اخه مشکلی ندارم من

یزدانی کدوم بیمارستاناس؟

چون نیگن یزدانی شلوغه

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
اخه مشکلی ندارم من یزدانی کدوم بیمارستاناس؟ چون نیگن یزدانی شلوغه

بیمارستان نمیره منم هیچ مشکلی نداشتم اما میرفتم تند تند پیش اون

دختر خالم دوبار بچه سقط کرد انقدر خسیسه پول نمیده به متخصص میره ماما الان تازه میره تحت نظر متخصص

بعدشم من اورژانسی رفتم برازایمان ولی چون مریض خودش بودم بیچاره دکتر تمام مریضای مطب و ول کرد اومد بیمارستان کنار من شاید ۵۰ ۶۰ تا مریض داشت  

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖

من همسرم تو بیمارستان فرقانی کار میکنه اگر خطر ناک باشه عمرا نمی ذاره برم اونجا ولی چون کلا کرونایی ها طبقه سه و چهار فرقانی هستند این خانم دکتر یه ساختمان دیگه س برای اولین بار میخوام برم پیشش 

بیمارستان نمیره منم هیچ مشکلی نداشتم اما میرفتم تند تند پیش اون دختر خالم دوبار بچه سقط کرد انقدر خ ...

اها کدوم بیمارستان؟

سزارین؟