2789
عنوان

عاشق شدم

420 بازدید | 17 پست

عاشق شدم کاش ندونه قصد دلم رو نخونه😭😭😭

اگه بدونه ....میزاره میره😭😭😭

دوستان یکی رفته رو مخم 

خودش نمیدونه تو ذهنمه نمیخوامم بفهمه😒

فقط میخوام ذهنمو مدیریت کنم😂

بگید چکار کنم از ذهنم بره بیرون؟

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

یا الله🤷‍♂️ (صفحه اختصاصی من)  این کاربری 110 نفره س، 1401/01/01 رند شد گذاشتم😂. از این تاریخ مسخره ها نزنید تا یکی دون میریزه ملت هم پشت سر 😂 اگه قضیه جذب کردن خب تو تاریخ زودتر بزن، 😂 مگه قانون جذب گفته عدد رند باید باشه 🤦‍♂️😂حالا یکی گفت 9/9 تو که نباید ازش اطاعت کنی😂 اصل رسیدن به خواسته فرمول ش اینه( حرکت  +توکل به خدا +شکر گزاری =رسیدن به هدف تون) حالا هی تاریخ بزنید،😂بعد که 9/9 شد باز یکی میگه 1/1/ میرسم به خواستم 🤣🤣🤣 چه جوری میرسی با نشستن تو خونه یا با ملت دون پاش، 😂ولی بدونید قانون این دنیا اینه هر کی تلاش بیشتر کنه موفقیت ش حتمی هست حالا چه کار حروم انجام بدی چه کار حلال، ولی تا وقتی نجنگی و عرق نریزی واسه خواسته ت هیچی دست ت نمیاد، حالا بشین تاریخ بزن 😂

باید بگم که بدبخت شدی عزیزم...

مشکلاتت از الان شروع شد😑

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤            رسیدنبه  آرزوم،آرزومه😇                                  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐         یعنی خرتراز من خود خرمم  که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽                                                                                                                                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دست خودم نیست😔کار خلافم نکردم ک 

فقط میخوام از ذهنمم بره😞

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

از من به اسی نصیحت

هرزمان به سرت زد به پسری ابراز علاقه کنی از همون ثانیه بدون که شانس داشتن اون پسر رو تا ابد از خودت گرفتی

به این فکرکن خود به خود ذهنت مدیریت میشه

آیلین سابق /تو ماهی و من ماهی این برکه ی کاشی اندوه بزرگیست زمانی که نباشی... هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم اندوه بزرگیست چه باشی،چه نباشی🌙
باید بگم که بدبخت شدی عزیزم... مشکلاتت از الان شروع شد😑

😑😑😑😑هنوز،اونقدری داغان نیستم 

فقط میخوام بره بره بره از ذهنم😫

بگو بدبخت شدم بهتره ۸ سال درد عشق یک طرفه کشیدم اخرش هیچی  دیگه از هزار فرسخی عشقم ر دنمیشم 

🌻 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا 🌻                                               دوت دیریام 🌊😎
سریع برو نبینمت میخوام ببندم این درو هیچی نگو حرفی نزن برو نبینمت تو رو برو نبینمت تو رو

😐درو باز،بزار گرمه

از من به اسی نصیحت هرزمان به سرت زد به پسری ابراز علاقه کنی از همون ثانیه بدون که شانس داشتن اون پس ...

نه من نمیخوام ک بهش ابراز علاقه کنم😂😂فقط میخوام بتونم تنها باشم تو ذهنم مزاحمم نشه 

ب عبادتی چطوری اونو دور از خودم کنم؟

بگو بدبخت شدم بهتره ۸ سال درد عشق یک طرفه کشیدم اخرش هیچی  دیگه از هزار فرسخی عشقم ر دنمی ...

عزیزم😞

والا مال من 8سال شده  فراموشم نمیشه

چ بد😱ن من میتونم فراموش کنم تکرار میکنم 😂تلقین میکنم

نه من نمیخوام ک بهش ابراز علاقه کنم😂😂فقط میخوام بتونم تنها باشم تو ذهنم مزاحمم نشه  ب عبادتی ...

اگر پسر خوبیه و باهاش میتونی آینده ای داشته باشی بکشونش سمت خودت تا خودش ابراز علاقه کنه البته اگر بلدی راهشو

اگر نه، ارتباطتو کاملا باهاش قطع کن کم کم یادت میره

آیلین سابق /تو ماهی و من ماهی این برکه ی کاشی اندوه بزرگیست زمانی که نباشی... هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم اندوه بزرگیست چه باشی،چه نباشی🌙