2777
2789
عنوان

قانون جذب

2034 بازدید | 118 پست

سلام عزیزای دلم کدومتون تجربه استفاده موفقیت امیز از قانون جذب برای ازدواج با مورد ایده التون رو داشتین؟ 

عزیزای دلم اگر تجربه داشتین لطفا برام بگید خیلی ممتون مبشم ازتون😉😘

با عرض معذرت و احترام اگر اعتقادی به این مسئله ندارید پاسخ ندید خیلی متشکرم از حضور پر برکتتون عزیزانم❣

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عاشق یکی بودم ولی فهمیدم تشتباهه و از طریق قانون جذب با جفت روحیم آشنا شدم و فهمیدم کیه الانم دارم ...

عزیزم چطور جذبش کردی؟ 

من جذبای خوب زیاد داشتم ولی بلد نیستم جذب عشق انجام بدم

قاون‌جذب عالیه حتما دورشو ادامه بده.من تو ۲۸روز ب تمام خاسته هام رسیدم وبایدم حتما بنویسی هرروز وشبا ...

میشه یکم توضیح بدی؟مثلا چ خواسته ایی بوده و چ تکنیکایی داشتی؟البته اگ دوس داری بگو🙂

God؛

قاون‌جذب عالیه حتما دورشو ادامه بده.من تو ۲۸روز ب تمام خاسته هام رسیدم وبایدم حتما بنویسی هرروز وشبا ...

عزیزم چطور تونستی میشه یکم دقیق و قدم ب قدم توضبح بدی قربونت برم

من خیلی ب این قانون اعتقاد دارم و ی چیزاییم ازش بدست اوردم مخصوصا شوهرم😆😆😆😆

چطوریییی🤩منم دوس دارم جذب عشق داسته باشم واقعا پوسیدم پدر مادرم بهم اجاره پیشرفت نمیدن خیلی هم تنهام و اهل دوس پسرو اینا اصلا نیسنم

عزیزم چطور جذبش کردی؟  من جذبای خوب زیاد داشتم ولی بلد نیستم جذب عشق انجام بدم

ببین من اولش ک اشتباه عاشق یکی بودم ی شب با گریه خوابیدم و تو خوابم جفت روحیمو دیدم

من از طریق خوابام هدایت میشم درباره همه چیز شغل انتخاب رشته و خیلی چیزا

من اتفاقا خیلیم استاد نیستم جذبای زیادمم خیلی بزرگ نبودن چون تازه اول راهم ولی جذب عشقو میتونم درست انجام بدم سعی میکنم همیشه حس مثبتی داشته باشم توی دفترم ک مخصوص جذبه بابت داشتنش خداروشکر میکنم ی آهنگ عاشقانه انتخاب کردم و هرروز زندگیمو باهاش تجسم میکنم مدیتیشن جذب جفت روحی انجام میدم

واسه اینکه مطمئن بشم از انتخابم ب خدا و فرشتگان درخواست دادم و از طریق خوابم مطمئن شدم سابلیمینالم گوش میدم

ببخش اگه غلط غلوط نوشتم تو تایپ

God؛