2777
2789
عنوان

خیلی بیقرارم 😔

666 بازدید | 54 پست

که زودتر مامان بشم

از سال ۹۵ منتظرم

این ماه دوتا فولی ۱۲ ۱۳ داشتم ک دکتر گفت زیر ۱۸ بدرد نمیخوره 

ولی مایع کلدوسکاپ خلفی دور تخمدان چپم مشاهده شد یعنی تخمک گذاری ب درستی انجام شده این اولین باره واسم پیش اومده

هرشب بهش فکر میکنم و هر صبح با خواب بچه بیدار میشم و همش دپرسم😔

کسی اذییت نمیکنه ک چرا بچه اوردی ولی میگن خواب دیدیم حامله ای یکی میپرسه تو فکر بچه نیستی

یکی میگی دلم روشنه ان شاءالله میشه

میدونم بچه داری سخته

میدونم بچه دارم بشم باز بهونه های دیگه هست و دلم چیزای دیگه میخواد ک مثلا خونه نداریم حقوق کمه

ولی خیلی دلم بچه میخواد

😔

همش بهونه میگیرم همش ناراحتم همش گریه میکنم لباس نوزادیمو بغل میکنم بو میکشه اتاقو نگاه میکنم میگم میشه اینجا سیسمونی بچینم

میگم میشه نور اتاقو کم کنم شب باشه تو بغلم بگیرم بهش شیر بدم

میگم میشه روزا بهم زنگ‌بزنن همه حالشو بپرسن 

بخاطرش بیان خونمون

برم مهمونی ذوقشو داشته باشن بغلش کنن

صبح پاشم کنار خودم یه ادم کوچولو ببینم ک مادرش منم بعد ب خودم بگم واقعا یعنی منم مادرشدم؟

بهم بگه مامان

بگم دختر قشنگم مامانی میخوای ببرمت پارک؟

بگم امروز بریم خونه مادرجون؟

بریم بیرون لج بستنی بگیره و بادکنک

دلم قنج میره بااین افکار و وقتی ب خودم‌میام میبینم همش فکر و خیاله بغضم میگیره

میگم اصرار نکن شاید خدا نمیخواد شاید باید امتحانتو اینجوری پس بدی

میگم باشه خدایا ببخش منو ک بیقرارم تو این امتحانی ک ازم میگیری

ولی باز....😔

برای همه کسایی که منتظر مادرشدنن اگه زحمتی نیست میشه یه صلوات بفرستی🧡

عزیزم توکلت بخدا باشه 

من کسی رو میشناسم خیلی صبر کرد آخرش دوقلو دختر خدا بهش داد😍

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم توکلت بخدا باشه  من کسی رو میشناسم خیلی صبر کرد آخرش دوقلو دختر خدا بهش داد😍

ای جانم🙂🌸

عزیزم معلومه ک میشی کسی قرار نیست هیچوقت مادر نشه برو تحت نظر دکتر متخصص منم انقدر بغض میکردم االان ...

خداروشکر ک داریش خداروشکر واسه وجودش

عزیزم الان خداروشکر انقد علم و دانش پزشکی بالا‌رفته که چیزی به اسم نازایی اصن وجود نداره انشالله خدا بهت دو قلو بده مهربونم

محله ما یک رفتگر دارد،صبح که با ماشین از درب خانه خارج می شوم سلامی گرم میکندو من هم از ماشین پیاده می شوم و دستی محترمانه به او می دهم ،حال و احوال را می پرسد و مشغول کارش می شود....همسایهطبقه زیرین ما نیز دکتر جراح است ،گاهی اوقات که درون آسانسور می بینمش سلامی میکنمو او فقط سرش را تکان می دهد و درب آسانسور باز نشده برای بیرون رفتن خیز می کندبه شخصهاگر روزی برای زنده ماندن نیازمند این دکتر شوم ، جارو زدن سنگ قبرم به دست آن رفتگر ، بشدت لذت بخش تر از طبابت آن دکتر برای ادامه حیاتم است.تحصیلات مطلقا هیچ ربطی به شعور افراد ندارد#کتاب چند کلام ساده
من خیلی تو حصرت بچه بودم دقیقا مثل تو بعد مامانم و خانوادم تو تصادف مردن ولی خدا بهم یه دختر داد

اره خدا هروقت یچیزو بگیره یچیز میده جاش🖤

خدا نی نیتو حفظ کنه برات