2777
2789
عنوان

تو خیلی زیبایی😊💜

223 بازدید | 14 پست

چن روز پیش داشتم عکسای بچگیمو نگاه میکردم... تا ی دوره ای (تا سن 10 سالگی) توی عکسا از ته دل میخندیدم ولی عکسای بعد اون دوران شدیدا کم شدن از جلو دوربین اومدن فراری بودم و یا اگه عکس میگرفتم خشک با  ی لبخند بی روح روی لبام.. خودم غصه ام گرفت...چرا یهو این شکلی شدم. ک الان در سن 28سالگی با این اعتماد بنفس پایینم بجنگم.... همش یاد اون پیرزنی میوفتم ک به خالم گف" این دختر چرا زشته"...  در حالی ک من اصلا زشت نیستم!!ّ.شنیدن این حرف در اون دوران بلوغ و بچگی که تازه آدم متوجه صورت و زیباییش میشه چقد برام سخت بود  طوری شده بودم که در سن 16سالگی احساس میگردم از چشم بقیه پیرزنم..تا الان.اون حرف اون لحن هنوزم در یادمه . درسته... یک حرف زندگی ی دختر رو ایقد داغون کرد ک بجای دلبری با زیبایش.خود رو پشت نقاب خجالت پنهان کرد.... الان ک این حرف رو میزنم  با بهترین آدم آشنا شدم و ب من فهموند ک من زیبام ... این خاطره تلخ رو گفتم که ما آدما مواظب صحبتامون جلو بچه ها باشیم. هیچ وقت ظاهر ی بچه رو قضاوت نکنیم. و همیشه اونارو خوشکلم صدا کنید...ممنونم ک حرفامو گوش دادین... تو خیلی زیبایی

خوشبخت بشی.. برای منم دعا کن

مراحل روشنفکری در ایران😎:۱_مخالفت با دین و مذهب ۲_بیان تک جملاتی از نیچه وصادق هدایت و فروغ فرخزاد و...،۳_نگهداری سگ و گربه و آن را بیشتر از فرزند نداشته دوست داشتن🙈۴_مخالفت با چيزي که بقیه موافقند و موافقت با چيزي که بقیه مخالفند.۵_رسیدن به نهایت خودخواهی با این الگو که هرچیزی که سبب ناراحتی توست از زندگی حذفش کن به جای اینکه راه حل را دریابی....مراحل روشنفکری واقعی😶:1_احترام به تمامی مذاهب و ادیان😋 2_کسب اطلاعات و ارائه مطلب از منبع درست نه از ذهن خود، 🙃3_ ادب ادب ادب😌4_شخصیت بسیار والا 5_مطالعه کتاب و مقاله...این امضا برای تفکر است، لطفا مهربان باشیم🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همینجا هر چند وقت یبار تاپیک میبینی مادره میگه بچم زشته یا اینجوریه اونجوریه 

چشمش ریزه مو زیاد داره

اینقد من اعصابم خورد میشه این چیزا رو میبینم

اصلا باورم نمیشه یه مادر اینجوری با اعتماد بنفس بچش بازی کنه

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

مرسی از انتقال و اشتراک این حس خوبت😍

انتهای دریا را برکه ها نمی فهمند 😞...                                                    پس ببخش اگر گاهی گم میکنم نشانیت را....                               میشه برای موفقیت در رشته ام یه صلوات بفرستی🌼؟                         🦋اللهم عجل فی فرج مولانا یا صاحب الزمان🦋

گاهی یک حرف  تا ابد بر روی روح روان اثر میذاره 

مراقب_حرفامون_باشیم#  

تاریخ ۹/۹/۹۹  یکی از بهترین روز های زندگیه من خواهد بود زیرا تا آن روز به تمام خواسته هایم خواهم رسید.الهی متاسفم.لطفا مرا ببخش.سپاسگذارم.دوستت دارم 🙏❤                                                 

عالی گفتی منم تو بچگیم بهم گفتن سنم خیلی کم بود ولی روم تاثیر گذاشت

پیش بیا! پیش بیا! پیشتر!                                         تا که بگویم غم دل بیشتر                                          دوست ترت دارم از هرچه دوست.                               ای تو به من از خود من خویشتر.                               دوست تر از آنکه بگویم چقدر.                                    بیشتر از بیشتر از بیشتر

ببین .... من هم بهم گفتن خوشگل هم گفت عکسشو گفتن ...اخرینشم یکی از همکلاسی های پسر دانشکده ام به نامزدم گفته بود فلانی ینی من خوشگل نیستم .... ببین ناراحت شدم ولی فک میکنم خوشگلم ..اون بد سلیقه است😂

هیچ وقت تنهایی زندگی عادت نشد !از روزی ک فهمیدم  تنها افریده شدیم تا امروز زجر کشیدم فقط گاهی تونستم ذهنمو منحرف کنم از اصل قضیه اما تنهایی انکار ناپذیر بود همیشه ...توهم تنهایی مث من !

زر جان راستشو بخوای منم با این سنم اصلا اعتماد به نفس ندارم همشم بخاطر رفتار اطرافیان... باورت میشه؟ من یه مدت فکر میکردم مشکل دارم نمی دونم فکر میکردم عقب مونده ام یا یه مشکلی دارم البته راستشو بخوای بعضی وقتا هنوز احساس میکنم البته خواستگارای خوبیم داشتم یکیشون مهندس یکیشون داشت پزشکی میخوند و.. ولی چون از بچگی اعتماد به نفس نداشتم خودمو قبول ندارم... در هر صورت خوشحالم برات عزیزم🌹🌸

تویی که داری اینو میخونی ببین چی میگم ...از تو فقط یه دونه تو دنیا هست پس حسابی مراقب خودت باش باشه؟!😘
زر جان راستشو بخوای منم با این سنم اصلا اعتماد به نفس ندارم همشم بخاطر رفتار اطرافیان... باورت میشه؟ ...

ممنونم دوست عزیزم ... امیدوارم تو هم خوشبخت بشی💙❤

ببین .... من هم بهم گفتن خوشگل هم گفت عکسشو گفتن ...اخرینشم یکی از همکلاسی های پسر دانشکده ام ...

قطعا زیبا که هستید... و خوشبحالتون که اعتماد به نفس هم دارید😭

تویی که داری اینو میخونی ببین چی میگم ...از تو فقط یه دونه تو دنیا هست پس حسابی مراقب خودت باش باشه؟!😘
همینجا هر چند وقت یبار تاپیک میبینی مادره میگه بچم زشته یا اینجوریه اونجوریه  چشمش ریزه مو زیا ...

مادرمو خیلی دوسش دارما خیلی، ولی هیچوقت بهم نگفت تو خوشگلی. وقتی که بچه بودم ازش میپرسیدم مادر من خوشگلم هیچی جواب نمیداد و بخاطر همین من الان تواین سنم اوضاع روحیم خیلی خرابه

مادرمو خیلی دوسش دارما خیلی، ولی هیچوقت بهم نگفت تو خوشگلی. وقتی که بچه بودم ازش میپرسیدم مادر من خو ...

متاسفانه مادرا چون آگاهی ندارن از میزان تاثیرشون روی روان بچه هاشون اهمیتی به این مسائل نمیدن

اعتماد بنفس یه حسیه که از بچگی باید به بچه داده بشه

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834