wq مدیر عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 2561 عنوان عشق | مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 52 پست به یکی خیلی علاقمندم دیوونه شم نمیدونم چطوری فراموشش کنم اصلا نمیتونم همش باهامه تو خواب تو بیداری غذاخوردن خیلی زیاد دوسش دارم 1399/06/17 | 21:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
wq مدیر استارتر عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 2561 هروقت به فکرت اومد صلوات بفرس آهنگ عاشقانه و متن و رمان عاشقانه نخون شاد باش میدونم سخته فکر و ذکرم شده اون چشامو میبندم تمام حرکاتش حرف زدناش خنده اش شوخیهاش میاد حلو چشام😢😢😢😢😢😔😔😔😔
rrrrozzzz عضویت: 1398/04/11 تعداد پست: 52433 فکر و ذکرم شده اون چشامو میبندم تمام حرکاتش حرف زدناش خنده اش شوخیهاش میاد حلو چشام😢😢😢😢😢😔😔😔 ... میدونم فقط گریه نکن زیر چشات داغون میشه تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت
wq مدیر استارتر عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 2561 میدونم فقط گریه نکن زیر چشات داغون میشه گریه هامو کردم اینقد دیگ اشکام خشک شده همچین چیزی نه غذا میخورم اگ بخوابم خوابشو میبینم یا هر ۵ دقیقه از خواب میپرم
rrrrozzzz عضویت: 1398/04/11 تعداد پست: 52433 گریه هامو کردم اینقد دیگ اشکام خشک شده همچین چیزی نه غذا میخورم اگ بخوابم خوابشو میبینم یا هر ۵ دقیق ... 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ خییلی بهش دل بستی چخبرته .غذاتو بخور ببینتت میگه اه این دختره چه زشته😒. من ۷سال خوابشو دیدم میفهمم .اگه یمدت باهاش رابطه داشتی میرفت میخواستی چکار کنی 😓. تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت
wq مدیر استارتر عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 2561 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ خییلی بهش دل بستی چخبرته .غذاتو بخور ببینتت میگه اه این دختره چه زشته😒. من ۷سال خوا ... هیچکی درکم نمیکنه هیچکی نمیفهمه من چی میگم هیچکی نمیدونه من چه دردی دارم میکشمخدایا خودت کمکم کن بهم آرامش بده
rrrrozzzz عضویت: 1398/04/11 تعداد پست: 52433 هیچکی درکم نمیکنه هیچکی نمیفهمه من چی میگم هیچکی نمیدونه من چه دردی دارم میکشم خدایا خودت کمکم کن ب ... من درک میکنم. آره از کجا بدونه ولی اگه بدونه مغرور میشه ولی تو هیچ غروری نداری چون عاشقشی .امیدوارم حالت بهتر بشه❤ تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت
wq مدیر استارتر عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 2561 من درک میکنم. آره از کجا بدونه ولی اگه بدونه مغرور میشه ولی تو هیچ غروری نداری چون عاشقشی .امیدوارم ... ممنونم مرسی که به درد و دلام گوش دادیببخشید اگ اذیت و ناراحت شدینبراتون سلامتی آرزومندم
rrrrozzzz عضویت: 1398/04/11 تعداد پست: 52433 ممنونم مرسی که به درد و دلام گوش دادی ببخشید اگ اذیت و ناراحت شدین براتون سلامتی آرزومندم نه عزیزم خواهش میکنم این حرفیهمنم همینطور😍 تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت