2777
2789
عنوان

عشق

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 52 پست
چراااا فامیل نیست یکی از پسرای تئاتره که من کار میکنم

عزیزم

عشق جز درد هیچی نداره انگار هر لحظه میمیری زنده میشی

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش اگر کسی قسمت ما نبود مهرش هم تو دلمون نبود

آره والا

من دوساله تئاتر کار میکنم تو این دوسال هیچ چیز بدی ازشون ندیدم خیلی پسر خوب متین باوقار با شخصیت و صبور مهربون هستن

یعنی هنش با خودم میگم ی آدم چقد میتونه خوب باشه

من اصلا مثل اون ندیدم

خیلی محارمانه هم پاسخ داد

ولی من دارم داغون میشم هر کاری میکنم نمیتونم فراموشش کنم

به کسی علاقمندم نیست

آره والا من دوساله تئاتر کار میکنم تو این دوسال هیچ چیز بدی ازشون ندیدم خیلی پسر خوب متین باوقار با ...

عشق یطرفه چاره جز تحمل نداره . ببین ما که نمیتونیم کسی بزور وادار کنیم بیا مرا دوس داشته باش . اونجا حضوری که میبینیش سعی کن همیشه عالی باشی تیپ اینا ارایش ملیح.باهاش چش تو چش شو بعد سرت بنداز پایین لباتو گاز بگیر😝😁خجالت هم بکش

عشق یطرفه چاره جز تحمل نداره . ببین ما که نمیتونیم کسی بزور وادار کنیم بیا مرا دوس داشته باش . اونجا ...

آره من بهشون کاملا حق میدم هر کی حق انتخاب داره عشق که زوری نیست هرکی ی سبک ی تیپ ی شخصیتو میپسنده.

من از عشقق دارم دیوونه میشم

تصمیم گرفتم دیگ تئاتر نرم اینطوری بهتره

آره من بهشون کاملا حق میدم هر کی حق انتخاب داره عشق که زوری نیست هرکی ی سبک ی تیپ ی شخصیتو میپسنده. ...

از دل برود هر آنکه از دیده برفت 

فعلا همینکار کن امیدوارم ازش سرد بشی دلت اروم بگیره

از دل برود هر آنکه از دیده برفت  فعلا همینکار کن امیدوارم ازش سرد بشی دلت اروم بگیره

ای کاش یکم درد وری میگفت آروم میشدم

صادقانه و محترمانه پاسخ داد بیشتر عاشقش شدم لعنتی خدااااا

ای کاش یکم درد وری میگفت آروم میشدم صادقانه و محترمانه پاسخ داد بیشتر عاشقش شدم لعنتی خدااااا

آخی چی گفت مگه

آخی چی گفت مگه

شما خیلی دختر خوب و مودبی هستین و دخترای زیادی تو تئاتر هستن و من شما رو عین خواهرم دوست دارم و میلی به ازدواج ندارم هیچی حسی بهتون ندارم من احترام خاصی براتون قائلم سنمم اونقدر هست احساسی تصمیم نگیرم.

شما خیلی دختر خوب و مودبی هستین و دخترای زیادی تو تئاتر هستن و من شما رو عین خواهرم دوست دارم و میلی ...

دقیقا بهش چی گفتی اینو گفت

خدا کنه بتونم

هروقت به فکرت اومد صلوات بفرس

آهنگ عاشقانه و متن و رمان عاشقانه نخون

شاد باش

میدونم سخته