2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اگه میتونی جداشو، اگه نه و نمیشه به خودت و خانواده ات فقط اهمیت بده و فکر کن، کسی که خیانت میکنه واق ...

نمتونم  خاستم جداشم شوهرم نمخاد طلاقم بدع ی مدت فقط مگفتم توافقی جداشیم ک فقط ازدستت خلاص شم هیچی هم ازت نمخام زیر بار نمیره

برای خوب شدن زندگیم صلوات بفرستین فداتون😘😘
نمتونم  خاستم جداشم شوهرم نمخاد طلاقم بدع ی مدت فقط مگفتم توافقی جداشیم ک فقط ازدستت خلاص شم هی ...

اگه با حرف زدن دست از این کارش میکشه باهاش زندگی کن ولی بدون باید خودتو بیشتر از اون دوست داشته باشی، اینو یادت نره که کسی که یبار خیانت کرد بازم میکنه، و دیگه اینکه نصف خیانت های مردا بخاطر دوست هاشون و جمع رفیق هاشون، خیلی خیلی از هم تاثیر میگیرن، اگه دوست بیخود داره سعی کن رو روابطش کنترل داشته باشی

اگه با حرف زدن دست از این کارش میکشه باهاش زندگی کن ولی بدون باید خودتو بیشتر از اون دوست داشته باشی ...

با حرف درست نمیشه بقیه حرفاتون درسته

برای خوب شدن زندگیم صلوات بفرستین فداتون😘😘