2777
2789

میدونم نباید ثبت تاپیکای منفی واینارفت ولی وقتی میره جز پربازدیدا ادم وسوسش میشه بخونه ببینه چه اتفاقی افتاده😕

شمام بعداینکه اینارو میخونین میرین توفکر؟همش فکروخیال میکنین یا هی زندگیتونو بالاپایین میکنین؟😕

یا شوهره بیچاره داره غذاشو میخوره چپ چپ نگاش میکنین انگار دزد گرفتین😕

چه دردیه اخهههههه   

شماره موبایل این اکانت در تاریخ ۸اردیبهشت ۱۴۰۴سلب امتیاز شده است.

من فیلم زن هرزه رو امروز دیدم هنوز حالم خرابه.بیچاره زنش

❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦قد167😁وزن59🥰😍بعد دوماه ورزش و رژیم از 75ب این وزن رسیدم البته با کمک تاپیک بامداد خمار

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره من این فیلم جدیده رو دیدم خیلی مشکوک شدم

فک کن ب سرم زده برم دوربین و شنود بگیرم😐😐😐

💙میشه برای نینیم نفری یدونه صلوات بفرستین؟💙امن یجیب المضطراذا دعاه و یکشف السوء🙏 💜منم براتون صلوات میفرستم💜
من فیلم زن هرزه رو امروز دیدم هنوز حالم خرابه.بیچاره زنش

منم نتونستم جلو خودمو بگیرم مخصوص رفتم پیداش کردم ببینمش😕تاپیکای خیانت امروزم تاصفحه اخر خوندم😕یعنی قشششششنگ قراره تاصبح به شوهربیگناهم زل بزنم

امروز بعد اینهمه مدت ولگردی ت سایت.دفعه اولمه که از صبحی دلم ب شک افتاد😐هعی میگم لعنتی چرا رفتی ت تاپیک😑اینم مث بقیه تاپیکا تخیلیه.ولی دله دیگه😐هرگز فکر نمیکردم یه روز خودم منفی فکرکنم اونم شک ب این بدی😑😂

اره من این فیلم جدیده رو دیدم خیلی مشکوک شدم فک کن ب سرم زده برم دوربین و شنود بگیرم😐😐😐

😂😂😂😂

منم دیدمش اه لعنت به این کنجکاوی وفضولی بی مورد

اینقد گشتم تاپیداش کردم فیلمه رو.

ادم از یطرف وسوسه میشه ازیطرفم اینجور گند میزنه به اعصاب وروانش

منم نتونستم جلو خودمو بگیرم مخصوص رفتم پیداش کردم ببینمش😕تاپیکای خیانت امروزم تاصفحه اخر خوندم😕یعن ...

منم خودمو جای خانومه گڋاشتم.خدا اون روزو نیاره ولی اول خانومه رو از وسط نصف میکنم بعد اقاهه  اصلا یادم نمیره کلیپه

❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦قد167😁وزن59🥰😍بعد دوماه ورزش و رژیم از 75ب این وزن رسیدم البته با کمک تاپیک بامداد خمار
😂😂😂😂 منم دیدمش اه لعنت به این کنجکاوی وفضولی بی مورد اینقد گشتم تاپیداش کردم فیلمه رو. ادم از ...

خیلی عصبی شدم

از بس فوضولیم اخه

💙میشه برای نینیم نفری یدونه صلوات بفرستین؟💙امن یجیب المضطراذا دعاه و یکشف السوء🙏 💜منم براتون صلوات میفرستم💜