2777
2789
عنوان

دندونپزشکییی😥😭

141 بازدید | 18 پست

میشه یکم بهم دلداری بدید؟😭😭😭

از بچگی همش تو دندونپزشکی بودم دیگه خسته شدم😭

من از قبل چند تا دندون پرشده داشتم

ارتودنسیم دارم چند ساله!!

بهداشتم رعایت میکردم😭البته میدونم مقصر خودمم

اونطور که باید رعایت نکردم...

دکترم میگفت بعد هر چیزی که خوردی مسواک بزن که سخت بود و کوتاهی کردم🤦🏻‍♀️

ولی روزی دوبار سه بار حتما مسواک میزدم

با این حال جنس دندونامم بده...

۳ ۴ تا دندونمو خودم متوجه شدم که دچار پوسیدگی شده و به خاطر مشغله ها و ترس و کرونا هی عقب انداختم رفتنمو...تا این که امروز رفتم دندونپزشکی...

امیدوارم چشمتون همیشه روز خوب ببینه

من امروز داغون شدم به معنای واقعی!

یه دندونم عصب کشی میخواد و اکثریتش ترمیم😢😭

از کم تا زیاد هست پوسیدگی ها...

یعنی فکر نمیکنم دندون پر نکرده تو دهنم باقی بمونه...

باید چیکار کنم حالا😭خیلی بده نه؟

کسی هست شرایط مشابه منو داشته باشه؟

یعنی روم نمیشد به دکتره نگاه کنم از خجالت...

آبروم رفت،خیلی بد بود😭😭😭

یعنی از زندگی ناامید شدم دلم میخواد خودمو بکشم از غصه😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همه دندونام پرشده اس

همیشه هم دارم نخ دندون و مسواک میزنم

دکتر گفت جنس دندونات خوب نیس دندونات حساسه 

خمیر دندون سفید کننده اصلا استفاده نکن دندوناتو خراب میکنه☹

با یکی دو تا دکتر دیگه هم مشورت کنا دکترا جدیدا بی وجدان شدن دندون سالمم میگن بیا پر کن 

من بهداشت دهان رو خیلی رعایت میکنم اما همه دندونهام خرابن جنسشون افتضاح ۴ تا ایمپلنت دارم 

من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود

من دندونام رو همدیگه هستن

فکرکنم ۱۱تا دندون پر شده دارم چندتاشونم عصب کشی شدن

جنس دندونام آهکیه

فک هام باید جراحی بشن ،ناحنجاری دارن

چهارتا دندون عقل دارم که باید جراحی بشن

چندتا دندون هم دارم ک باید روکش بشن

بزن رو این👈حذف‍  / مرسی😍حالا برا تاپیکم گزارش بزن،امشب رفتنی ام از نی نی سایت:)

منم التن از دندون پزشکی اومدم رفتم سیمای ارتودنسی رو عوض کنم ی ماه پیش 3تا پر کردم. 

من ی دهه هشتادیم.خوده 80البته و دیپلم گرفتم.و این یچیز طبیعیه ب چشم خانمای اینجا کوچیک بیام همینطور ک کسی ک 12سالشه ب چشم من کوچیکه ولی این دلیل نمیشه بهش حرف بگم. بیاید تفاوت بین نسل هارو قبول کنیم.همینطور ک ممکنه ی دهه هشتادی بی ادب باشه ممکن ام هست ی دهه ۴0یا دهه60باشه.و درک ربطی ب دهه نداره.شاید فرهنگ ی شهر جوریه ک دخترارو زود شوهر میدن و ی دهه هشتادی. شوهر میکنه و میتونه زندگیشم اداره کنه.و چ دخترایی ک تو سن بالاتر نمیتونن.قرار نیست همه مثل هم باشن.مرسی ک شما تو چیزایی ک ما رومون نمیش ب مادرمون بگیم راهنماییمون میکنید و میتونیم از تاپیکای طنزم استفاده کنیم بجز تاپیکای بارداری....ک البتع بعضیام برای تجربه خوبه.ولی همه ی تاپیکام درمورد بارداری نیست و میتونه برای مام سرگرمی ای باشه.متشکرم

واقعا شوکه شدم🤦🏻‍♀️نمیدونستم چی باید بگم😭

آخه چرا اینجوریه؟

کسایی رو  دیدم که ماه به ماه مسواک میزنن و یه دندون خراب ندارند...اصلا تا به حال گذرشون به دندونپزشکی نیفتاده

ولی من هر سری که میرم باید اینجوری شوکه بشم😭

اصلا روم نمیشد دکترو نگاه کنم...