2777
2789

ذهن خوندن

هروقت دلم میگرفت دردلامو به یکی میگفتم الان دلم ازهمون یه نفر گرفته اینو به کی بگم؟؟؟                        کاش یه نفر بود که منو دلتنگیامو درک میکرد                 یکی که فقط مال من بود و بس..‌‌.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تله پاتی تا جایی که من میدونم ارتباط ذهنی ناخودآگاه دونفره

اما چجوری ازش استفاده میشه رو نمیدونم

منو خواهرم تلپاتی داریم یه وقتایی اما ازش استفاده ای نکردیم والا😅

اینکه توقع داشته باشی مادرشوهرت باهات خوب باشه چون تو باهاش خوبی......مثل اینه که توقع داشته باشی گرگ تو رو نخوره چون تو اونو نمیخوری!
مثل ی نوع خواب دیدنم میشه اخه ی نفر مثل من خواب دیده 

شاید اونم یه نوع تلپاتی باشه

اینکه توقع داشته باشی مادرشوهرت باهات خوب باشه چون تو باهاش خوبی......مثل اینه که توقع داشته باشی گرگ تو رو نخوره چون تو اونو نمیخوری!

با تمرین ،مدیتیشن ،ذهن باید قوی باشه 

مثل نیم ساعت توی ذهنت عکسش جلوی چشماته میتونی بهش پیام بدی ،اون ناخودآگاه دریافت میکنه 

یادداشت: آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!
شاید ولی خیلی عجیبه اخه بعد یک بار هم نبوده چندین بار بوده ی بار توی بچه گی دوبارم الان

میشه بپرسم چه نسبتی باهاش دارید؟

میشه بپرسم چه نسبتی باهاش دارید؟

اره اونم دوبار پسر عموم ی بار به من پیام داد ازارم بده  معمولاکارشه توی ویس خوابشو درباره من خودش که دیده بوده رو به من گفته منم دیدم دقیقا امروز این خوابو دیدم یبارم با دخترخالم ی خوابو دیدم

با تمرین ،مدیتیشن ،ذهن باید قوی باشه  مثل نیم ساعت توی ذهنت عکسش جلوی چشماته میتونی بهش پیام ب ...

قانونهای خودوشو داره یا کلا بهش فکر کنم فقط جواب میده 

❤تویی ک داری امضامو میخونی برا عاقبت بخیری من دعا کن عزیزم ❤