2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صبر و حوصله.اعصاب.مطالعه روشهای تربیت.حوصله زیاد برای بازی کردن و رسیدگی۲۴ساعته اگر اینا رو داری اره عالیه بچه دار شدن و البته پول

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....

عزیزم ۱ ماهه زایمان کردم

واقعا سخته خیلیم سخته بی خوابی 

گیج شدن 

عدم مدیریت مناسب 

فاصله گرفتن از همسرم یه مدت

نرسیدن به خیلی از کارایی که قبلاً انجام دادنش خیلی راحت بود

گذشتن از خیلی کارا 

ولی واقعا شیرینه 

از وقتی که فهمیدم باردارم تا الان خیلی مشکلات و سختی ها بوده و از خیلی چیزا گذشتم

به اصطلاح خیلی جاها از خودم زدم

با این حال سعی میکنم هم به زندگیم برسم هم به خودم هم بچم

ولی خب منم آدمم خسته میشم یه جاهایی که میارم بالاخره از سنگ و فولاد نیستم که

اگه میخوای بچه بیاری به علم به همه اینا بیار

و اینکه مهمتر از همه بعداز توجه کردن به بچه مسائل مالی و عاطفی و بلوغ فکری و امکانات و همه اینا هم مهمه

دخترم تمام دنیای منی⁦❤️⁩⁦❤️⁩ 

آره خیلی خوب و شیرین و لذت بخشه ولی   باید خیلی موقع ها  چیزای قبل خوب و شیرین و لذت بخش رو ب فراموشی بسپاری😐 من خودم ب شخصه آدم عصبی ای هستم زود کنترلمو از دست میدم از وقتی بچه دار شدم هرروز با شوهر بیچارم دعوا میکنم چون بچه از صبح برام اعصاب نمیزاره . همیشه برعکسه خدا به ادمای اروم بچه ی اروم میده من ژنتیکی واقعا اعصابم ضعیفه بچمم زیاد اذیت میکنه تقصیر اونم نیستا بچه است خب بعضی وقتها میگم شاید زود بود برا بچه دار شدنم ولی بعد میگم خب هرموقعه دیگ ام بود من همین آدم بودم نمیدونم 

سخته میدونم ولی همسر من زیاد بچه دوست نداره فقط من اصرار دارم 

سعی کن یا علاقه مندش کنی ب بچه یا وایسا وقتی ک خودش بخواد چون بچه انقد دنگ و فنگ داره ک بابای بچه ام باید خیلی موقعا ها کمک کنه البته بچه خودشو تو دل جا میکنه زود