2821
2789
عنوان

نکنه حاملم 🤔😐🙄😑🤐

633 بازدید | 35 پست

پنج ماهه پریود نشدم 😶🙄،اشتهام خیلی زیاد شده ،فشارم پایینه😓 ،ماه قبل حالت تهوع داشتم 😕ولی دقت نکردم ،وقتی بویه غذا بهم میخوره حالم بده میشه 😰،سنگین شدم ولی وزنم تغییری نکرده 😳،و در اخر هم بزارین بگم ...مجردم😁😝😜😝😜 😂😂😂(دیونه هم خودتونین (با عرض شوخی ))خو بخدا هر کس این علایم رو داشته باشه مگه حامله نیست 😂😂  یه دقیقه شک کردم نکنه حامله باشم 🙄😂😁😀😘                                                                                                                                                                                 

به سه چیز تکیه نکن:  غرور،دروغ،عشق ،ادم با دروغ میتازد ،با   غرور می‌بازد ،با عشق میمیرد.      .دکتر علی شریعتی.             جانم فدای ایران 🇮🇷

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کیست داری 

نه 

به سه چیز تکیه نکن:  غرور،دروغ،عشق ،ادم با دروغ میتازد ،با   غرور می‌بازد ،با عشق میمیرد.      .دکتر علی شریعتی.             جانم فدای ایران 🇮🇷
کاری کردی ؟

نه خاک بر سرم 😐😑🤐

منم اونموقع ک مجرد بودم تا ی خورده حالت تهوع داشتم 

به اسم بچه فک میکردم 😤😂😂😂😂

به اجیم میگفتم میگف تو مریم مقدسیییی😬😬😁

دختر پاییزیِ مادر🍂🍁بيا و زندگی مامان زمستونیت ⛄️رو بهاری کن ♭😍😍🥰 ..