من مخام تا سال دیگ تابستون پولمونو جم کنیم باخرید زمین یاخونه بنظرتون پس اندازه توبانک بذاریم یا طلا دس دوم بخرم چون طلا هم خیلی بالا پایین میره میترسم ضررکنم چیکاری عاقلانه تره
سلام عشقها خوبین واسه سلامتی وعاقبت بخیری هممون جمیعا یه صلوات بلند.. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... راستی منو بیگناهم اینقد تعلیق نکنین بخدا پول ندارم خط جدید بخرم...ناموسا نکنین اینکارو
اگه تو خارج بدنیا میومدم گوجه سبز میشدم یا حداقل با خاصیت بودم خواهر ا جونگکوک هستم چجوری بقیه روتون کراش میزنن؟ من با هرکی دوست میشم میگه قبلا ازت بدم میومداگه می دونستم کاربری قبلیم قراره بترکه باهاش تا می تونستم تاپیک میزدم
یارو از کلاهش خرگوش در میاره، بعد من نتونستم یه گوساله رو از قلبم دربیارم خدایا صبری که دادی به دردی که دادی نمیخوره 99/9/9 ی خبر خوب بهم میدن خــُدایــا حــواســت هصــ؟صــدای هِق هِق گــریــع هام عــز هَمــون گــلــویــی مــیــاد ڪــِ تــو عــز رگــش بــع مــن نــزدیــڪــتــریــ..!
آخه دوستان طلا هم الان ب اوج گرونیشه بخرم نزدیک انتخابات بیاد ب ارزون ترین برسه کلی ضررمیکنم دلم میسوزه😔
سلام عشقها خوبین واسه سلامتی وعاقبت بخیری هممون جمیعا یه صلوات بلند.. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... راستی منو بیگناهم اینقد تعلیق نکنین بخدا پول ندارم خط جدید بخرم...ناموسا نکنین اینکارو