2777
2789
عنوان

لاغـری

106 بازدید | 7 پست

دوستان میخوام لاغـر بشم ورزش هم امتحان کردم اما لاغر نشـدم ازتون میخوام یک قرص یا دارو لاغری که عوارض نداشته باشه و رو هرمون بدن تاثیر نزاره و قیمتشم خیلی گرون نباشـه بهم معرفـی کنید که حدود ۸ تا ۱۰ کیلو لاغر بشـم نه بیشتر و نه کمتر

وزنم ۶۵ و قدم ۱۶۵ هست ۱۷ سالمه

منم لایک کنین

زن عشق زايد و تو برايش نام انتخاب می‌كنی، او درد می‌كشد و تو نگران از اينكه بچه دختر نباشد! او بی خوابی می‌کشد و تو خواب حوريان بهشت می‌بينی، او مادر می‌شود و همه جا می‌پرسند نامِ پدر!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کبسول اسلیم مکث نیمساعت قبل ناهار ونیمساعت قبل شام یکی بخور.توده چربی ازبین میبره وهیچ عوارضی نداره  دو ورق ده تایی  ۱۳و۵٠٠ چند روز پیش واسه مامانم گرفتم

دسمال  من  زیر   درخت  آلبالو  گم  شده . . . 
کبسول اسلیم مکث نیمساعت قبل ناهار ونیمساعت قبل شام یکی بخور.توده چربی ازبین میبره وهیچ عوارضی نداره& ...

همه داروخونه هادارن؟

زن عشق زايد و تو برايش نام انتخاب می‌كنی، او درد می‌كشد و تو نگران از اينكه بچه دختر نباشد! او بی خوابی می‌کشد و تو خواب حوريان بهشت می‌بينی، او مادر می‌شود و همه جا می‌پرسند نامِ پدر!
کبسول اسلیم مکث نیمساعت قبل ناهار ونیمساعت قبل شام یکی بخور.توده چربی ازبین میبره وهیچ عوارضی نداره& ...

آهـا چقدر قیمتش خوب و مناسبــه آره منم توده چربی دارم پهلو و شکـم.میشه مادرتون که دورشون تموم شد نتیجه اش رو بهم بگین

آهـا چقدر قیمتش خوب و مناسبــه آره منم توده چربی دارم پهلو و شکـم.میشه مادرتون که دورشون تموم شد نتی ...

مامانم الان ماه سومشه  ۱۱کیلو کم کرده.رژیم نگرفته و فقط پیاده روی، دوتا ورق کپسول ده تایی براش گرفتم ۱۳و۵٠٠ تومن شد

دسمال  من  زیر   درخت  آلبالو  گم  شده . . .