2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در کل صابون برای پوست خوب نیست چون پوست رو حساس میکنه و PH پوست به هم میریزه  بهتره ک علت جوش ...

من دکتر رفتم گفته هورمونیه ازیترومایسین داد/: دارو خاصی بم نمیدن

شوینده مخصوص هم دارم ولی سه چارتا جوش زدم نمیدونم چکارشون کنم البته واسم مهم نیستا ولی اگ درمانشون نکنم شاید هیچوقت نره 

اتفاقا امروز میخواستم بخرم منم شک دارم☹️

😂😂😂😂بنظرم همون ویرگوکلیندا بهتر باشه اخه کلیندامایسین داره

من عصاره گزنه هم میخورم خیلی کوچیکشون کرده

سفیده تخم مرغ هم معجزه میکنه 

😂😂😂😂بنظرم همون ویرگوکلیندا بهتر باشه اخه کلیندامایسین داره من عصاره گزنه هم میخورم خیل ...

شما پوستت چربه؟ چه ویژگیاییی داره؟ من نمیتونم نوع پوستمووو تشخیص بدم دیشب شستم صبح پاشدم ببینم چربه یا خشکه ی کوچولو روپیشونیم احساس چربی کردم زیاد نبود موندم برا چ پوستی خرید کنم. اگه چربی تونر هم بخر 

شما پوستت چربه؟ چه ویژگیاییی داره؟ من نمیتونم نوع پوستمووو تشخیص بدم دیشب شستم صبح پاشدم ببینم چربه ...

من زیاد چرب نیس پوستم

یکم چرب و مختلطه

شوینده مخصوص دارم واسه جوشایی ک تازه میزنن هم تتراسایکلین میزنم روشون سریع خالی میشن

ازیترومایسین میخوردم بهم نمیسازه هیچ دکتریم دارو قوی نمیده/:

تا جوشای فعالم ول نشه نمیتونم جای جوشمو درس کنم

دوسه تا جای جوش دارم ک چال شده🤕باید درسشون کنم