2821
2789
عنوان

رژیم پاکسازی

710 بازدید | 11 پست

سلام شما تاحالا رژیمپاکسازی گرفتین؟

تاثیر داره واقعا؟؟

من گاهی حس میکنم بدنم واقعا نیاز به پاکسازی داره تا خوب کارکنه

خسته نباشم انقد و....اماچیزی مه واقعا خوب باشه تاحالا پیدا نکردم

ترسم کزین چمن نبری آستین گِل کز گلشنش تحملِ خاری نمی‌کنی
منم دوس دارم يكبار انجام بدم دقيق نميدونم چطوره اما دنگ و فنگ زياد داره من نميتونم يك چيزايي را از ب ...

دقیقا یه اراده قوی میخواد 

مخصوصا اینکه ماها باید برای همسرمون هم غذا درست کنیم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

رااااااحته ؟؟ واقعا ؟؟ ميگي چطوريه كه بنظر شما راحت آومده ؟ آخه برا من خيلي سخت بنظر مي رسيد

گفتم بالا

سخت نیست اراده میخاد بعدم روز اول یخورده سخته بعدش عادت میکنی در کل ماهی یه بار باید این کار انجام شه

خب دقیقا کدوم رژیم مد نظرتونه ؟ مثلا من رژیم پاکسازی یک روزه اب داشتم  یا رژیم هفت روزه میوه ...

خب مزایاش چی بود:؟خوب بود؟ بعد اینکه هرکدوم ازینا که میگی چطوریه

و برای چیه

خب دقیقا کدوم رژیم مد نظرتونه ؟ مثلا من رژیم پاکسازی یک روزه اب داشتم  یا رژیم هفت روزه میوه ...

من شنيدم چهل روز غذاي آماده فست فود شكر تنقلات و بيسكوييت و.. تمام غذاهاي صنعتي و غذاهاي طبع سرد ترك بشه 

خب مزایاش چی بود:؟خوب بود؟ بعد اینکه هرکدوم ازینا که میگی چطوریه و برای چیه

رژیم آب که ماهی یه بار میشه انجام داد ولی بهتره قبل شروع رژیم های گیاهی و وگان گرفت 

رژیم هفت روزه میوه و سبزیجات هم پاکسازی کبد و پوست و ایناست 

رژیم هفت روز هر روز یک رنگ به این صورته که شما سعی میکنی هر روز یک رنگ مثلا سبز انتخاب کنی و سعی کنی مواد غذایی سالم سبز رنگ بخوری و این چرخه همینطور ادامه داره