2777
2789

میخوایم از مهر ماه شروع کنم برای تغذیه خوب و سالم ان شالله دی ماه اقدام کنم، اولین بارمه ولی میترسم نشم یه دکتر قبلنا رفتم گفت یکم پریودت نامنظمه کیست ریزم داری تنبلی تخمدانه ولی داروی خاصی نداد گفت تا بخوری خوبه نخوری باز همونه حالا میترسم سر این قضیه باردار نشم

معنی اسمم یعنی کیک ،تعجب نکنید لطفا ،همینجوری زدم از بس هرچی زدم قبول نکرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا میخوای عقب بندازی از الان اقدام کن شاید زبونم لال دیر شد من الان ۶ ماهه اقدامم ولی نشده سالمم هس ...

آخه میخوام یکی دوماه رژیم سالم بگیرم چیزای مقوی خودمو شوهرم بخورم

آخه میخوام یکی دوماه رژیم سالم بگیرم چیزای مقوی خودمو شوهرم بخورم

به این چزا نیست دورت بگردم من اینقد ویتامین و همه چی رو رعایت کردم تا خدا نخواد نمیشه من فولیکول خیلی خوب دارم اما نشدم انشالله این ماه بشم

🖤برای شادی روح داداش نازم یه صلوات بفرستید🖤

منم می خوام اقدام کنم البته فروردین اقدام کردم اردیبهشت باردار شدم متاسفانه تیر سقط شد😭

این ماه باید برم دکتر بهم بگه کی اقدام کنم

خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️
به این چزا نیست دورت بگردم من اینقد ویتامین و همه چی رو رعایت کردم تا خدا نخواد نمیشه من فولیکول خیل ...

ان شا الله عزیزم همین ماه باردار شی

منم می خوام اقدام کنم البته فروردین اقدام کردم اردیبهشت باردار شدم متاسفانه تیر سقط شد😭 این ماه با ...

وااای عزیزم خدا صبر بده، چرا سقط شد؟ 

درخواست دوستیمو قبول کن قراره با دوستای اقدامی اینجا گروه بزنیم هروقت زدیم بیارمت تو گروه همه کنار هم باشیم🌸🌸🌸

خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️
انشالله شما هم زود مامان بشی ولی به اقدام کن 

ببینم اگه شوهرم قبول کنه مهر اقدام کنم

درخواست دوستیمو قبول کن قراره با دوستای اقدامی اینجا گروه بزنیم هروقت زدیم بیارمت تو گروه همه کنار ه ...

ممنون عزیزم

وااای عزیزم خدا صبر بده، چرا سقط شد؟ 

بارداری خیلی سخت شده من همه چیزم خوب بود ولی ساک بارداریم نامنظم بود که دکتر گفت احتمال سقط هست 😖بعد ۱ماه ویار سختت تو ۱۲هفته فهمیدم فقط تا ۸ هفته رشد کرده😔 امروز اولین باره بعد از سقطم پریود شدم  ایشالا ماه بعد اقدام میکنم

بارداری خیلی سخت شده من همه چیزم خوب بود ولی ساک بارداریم نامنظم بود که دکتر گفت احتمال سقط هست 😖بع ...

اخییی عزیزم انشالله زودی خبر خوش میشنوی، من میخواستم اقدام کنم ولی دوستام میگن مهر خوب نیس اگه خدا بخواد بگیره بارداریت اونوقت میوفته موقعی که میوه چیزای مفید برای بچه نیس تو تابستون بیشتر میوه هست بعد بچه هم اوج گرما به دنیا میاد 

اخییی عزیزم انشالله زودی خبر خوش میشنوی، من میخواستم اقدام کنم ولی دوستام میگن مهر خوب نیس اگه خدا ب ...

عزیزم به این چیزا توجه نکن چون واقعا بارداری قابل پیش بینی نیست من ۹ ساله ازدواج کردم ولی بچه نمی خواستم از مهر پارسال تصمیم گرفتم ازمایشو چکاب دادم چون کارم زیاد بود گفتم باشه اسفند اقدام میکنم دلم می خواست بچم ۹۹ بشه و تو زمستون به دنیا بیاد اگه بود دی ماه بدنیا میومد ولی نشد 😔الانم دیگه مهم نیست ماه تولدش برام فقط دلم یه بارداری سالم می خواد