میخوایم از مهر ماه شروع کنم برای تغذیه خوب و سالم ان شالله دی ماه اقدام کنم، اولین بارمه ولی میترسم نشم یه دکتر قبلنا رفتم گفت یکم پریودت نامنظمه کیست ریزم داری تنبلی تخمدانه ولی داروی خاصی نداد گفت تا بخوری خوبه نخوری باز همونه حالا میترسم سر این قضیه باردار نشم
معنی اسمم یعنی کیک ،تعجب نکنید لطفا ،همینجوری زدم از بس هرچی زدم قبول نکرد
بارداری خیلی سخت شده من همه چیزم خوب بود ولی ساک بارداریم نامنظم بود که دکتر گفت احتمال سقط هست 😖بعد ۱ماه ویار سختت تو ۱۲هفته فهمیدم فقط تا ۸ هفته رشد کرده😔 امروز اولین باره بعد از سقطم پریود شدم ایشالا ماه بعد اقدام میکنم
خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️
بارداری خیلی سخت شده من همه چیزم خوب بود ولی ساک بارداریم نامنظم بود که دکتر گفت احتمال سقط هست 😖بع ...
اخییی عزیزم انشالله زودی خبر خوش میشنوی، من میخواستم اقدام کنم ولی دوستام میگن مهر خوب نیس اگه خدا بخواد بگیره بارداریت اونوقت میوفته موقعی که میوه چیزای مفید برای بچه نیس تو تابستون بیشتر میوه هست بعد بچه هم اوج گرما به دنیا میاد
معنی اسمم یعنی کیک ،تعجب نکنید لطفا ،همینجوری زدم از بس هرچی زدم قبول نکرد
اخییی عزیزم انشالله زودی خبر خوش میشنوی، من میخواستم اقدام کنم ولی دوستام میگن مهر خوب نیس اگه خدا ب ...
عزیزم به این چیزا توجه نکن چون واقعا بارداری قابل پیش بینی نیست من ۹ ساله ازدواج کردم ولی بچه نمی خواستم از مهر پارسال تصمیم گرفتم ازمایشو چکاب دادم چون کارم زیاد بود گفتم باشه اسفند اقدام میکنم دلم می خواست بچم ۹۹ بشه و تو زمستون به دنیا بیاد اگه بود دی ماه بدنیا میومد ولی نشد 😔الانم دیگه مهم نیست ماه تولدش برام فقط دلم یه بارداری سالم می خواد
خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️