2777
2789
عنوان

عسلویه

| مشاهده متن کامل بحث + 760 بازدید | 24 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

شنیدم عسلویه خیلی بده گرمه برای زندگیم مناسب نیست با خانواده نمیشه رفت فقط برای کاره خانواده هم زندگ ...

من فقط یکبار رفتم،منظورتون از چیزی نداره بجز بقالی چیه،شهر کوچیک ،دریای زیبا،حداقلش من تو چند تا پاساز گشتم براخرید،اسکوتر برقی و کفش اسکیت خرید کردم ،حتی ماشین شارزی از اونجا خریدم و موبایل همسرم،بیمارستان و هتل و فرودگاه هم داشت ،البته من چند سال پیش رو می گم

من که خودم ۱۳ساله دارم این قسمت زندگی میکنم شوهرمم ۱۷ ساله داره کار میکنه وقتی عادت کنی دیگه بیا نیس ...

سلام  وقتتون بخیر  همسرم دنبال کار 

میشه از همسرت بپرسی اگر بیاد اون طرفا کار گیرش میاد

ک خودمم همراهش بیام 

به پسر ۲۰ ماهه دارم با کلی هزینه ک واقعا از پسش برنمیایم

محبت میکنید اگر کمک کنید و بپرسید ک کار هست 

فارس. وراوی...❤❤❤
شنیدم عسلویه خیلی بده گرمه برای زندگیم مناسب نیست با خانواده نمیشه رفت فقط برای کاره خانواده هم زندگ ...

کی همچین چیزی گفته عسلویه یکی از بزرگترین مراکز خرید داره طرف از تهران میاد لوازم خانگی می‌خره اصل با نصف قیمت تهران 

سلام  وقتتون بخیر  همسرم دنبال کار  میشه از همسرت بپرسی اگر بیاد اون طرفا کار گیر ...

عزیزم باید آشنا داشته باشید پرس و جو کنید الان یه نفره فقط میخواد انتقالی بگیره بیاد باز نمیشه 

اینجا پر خانواده هست زندگی میکنن البته پالایشگاهی ها شهرک دارن همه میرن جم اونجا امکانات کامل رو دار ...

ببخشید یه سوال تو اون شهرک خود شرکت خونه رو بهشون میده یا خودشون اجاره میکنن؟

خونه ها مبله هست یا خودشون باید از شهر خودشون وسایل زندگی ببرن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز