2821
2789
عنوان

راهنمایی

62 بازدید | 13 پست

عقدم ی دو سه ماه دیگه عروسیمه

از جهیزیه تیکه های بزرگو مامانم خریده.(چایی ساز.بخارشو. قهوه ساز.آرام پز.بخار پز. اتو پرس.ساندویچ ساز.ظروف مسی.نخریده)منم برام مهم نیست

ولی این خورده ریزه های اکسسوری وفانتزی رو خیلی دوس دارم داشته باشم😍

اما تا میگم فلان چیزو میخام بازی درمیاره عصبانی میشه میگه پاهام فلج شد میره تو اتاق😔

یه تومن بیشتر نمیشه همش..پول هم داره.⁦☹️⁩

سوالم اینه ی انگشتر دارم ۵وخورده ای میشه بفروشم برم بخرم چیزایی ک دوس دارمو بدون دنگو فنگ یا صبر کنم دم آخر شایدبخره برام ؟😕

بخدا اعصاب صبرو حوصله و التماس ندارم😔

فاز مامانمم معلوم نیس میخره یا نه معلوم نمیشه😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرت خرجتو میده؟

نه برا جهیزیه میگم دیگه باید مامانم بخره اما همش میگه نمیخام برو بابا

ذوق منو کور میکنه اصابمو بهم میریزه

انگشترمو ک بفروشم درسته دیگه نمیتونم بخرم اما حالم بهتره 

آخه خیلی ادا درمیاره و میگه نمیخرم اما دم آخر میخره ولی من صبر ندارم که اون برام منت بذاره حرصم بده ...

فوقش رفتی خونه ی خودت کم کم میخری

اما انگشترتو نفرووووش

من مست و تو دیوانه مارا که برد خانه..،صدبار تورا گفتم کم خور دوسه پیمانه
فوقش رفتی خونه ی خودت کم کم میخری اما انگشترتو نفرووووش

درست میگی انگشتر دیگه نمیتونم بخرم اما اونا رو میتونم کم کم بخرم اما باور کن خیلی ذوق اینچیزارو دارم

اما مامانم بااینکه پول داره نمیده بخرم خیلی خسیسه اخلاق بدی داره

شوهرمم نمیگیره چیزایی ک وظیفشه موندم وسطشون  بابام به آبجیم ی عالمه پول میده اما من نه شوهرم م ...

یاده وحیده افتادم که پیجش تو اینستا بازه گفت نه تنها اومدم خونه شوهرم بدون حتی یه جهیزه قاشق و بیوه بودم بلکه با دوتا بچه از شوهر قبلم اومدم و شوهرم عاشقانه دوسم داشت 

اکانت منو یه خانوم دیگه باهم جابه جا شد!لطفا آقایون سایت درخواست ندن🎀

نه برا جهیزیه میگم دیگه باید مامانم بخره اما همش میگه نمیخام برو بابا ذوق منو کور میکنه اصابمو بهم ...

نمیدونم چطوره ولی بنظرم نفروش چون حیفه چیز باارزشتری ک نمیخوا بخری

رفتی خونه خودت کم کم بخر یکم مادرتو درک کن 

من الان تازه عروسم با همسر ک میرم خرید میفهمم چقدر همه چی گرونه و باید درک کنم