2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من خریدم 😪😪

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍

یه کارشناسی به من گفت بخرم

همون روز اول خریدم. کلا تا حالا هرچی گفته تو بورس انجام دادم و تو این اوضاع بورس هنوز سود دارم و وارد پول اصلیم نشدم با اینکه دو ماهه شروع کردم 

کاربر قدیمی هستم با چهره ای جدید  
یه کارشناسی به من گفت بخرم همون روز اول خریدم. کلا تا حالا هرچی گفته تو بورس انجام دادم و تو این او ...

مرسی گلم .....من چهار تومن دارم تا حالا خرید نکردم نمیدونم این اعدادشو چی بزنم

منم ۴ و ۵۰۰ داشتم همونو خریدم انشاالله که خیره

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
چجوری خریدی اون اعدادو چقد زدی 

من از آپ خریدم 

اینجا همشو توضیح داده و شرایطش گفته اگر دوس داری استفاده کن 

کاربر قدیمی هستم با چهره ای جدید  
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز