2777
2789
 فقط بخاطر تو این کارو کردم😂😂😂

واییییی منو این همه خوشبختی محاله 😍😍😍😍😍😍😍😍😂

حالم خوبه !     اما خنثی ام ، نه خوشحالم ‌.. نه ناراحت ...... اما دلم گرفته ، نمیدونم به چی یا چه کسی فکر کنم که حداقل یکمی آروم بشم ..
چرا دخترا اینقد دم دستی شدن ؟؟؟؟ یه ذره برا خودتون ارزش قائل باشین خوب

آفرین دخملم 👌👌

حالم خوبه !     اما خنثی ام ، نه خوشحالم ‌.. نه ناراحت ...... اما دلم گرفته ، نمیدونم به چی یا چه کسی فکر کنم که حداقل یکمی آروم بشم ..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره خدایی خیلی زشت بود تاریخ نمیزدی  ناراحت میشدم ازت😝

یه سوال بپرسم کنجکاو شدم ؟

یه تاپیک برا دیروز بود خوندم به این پسره گیر داده بودین چیکار کرده بود مگه بیاره؟

زایمان یک روند دردناک است؛ به ویژه اگر فرد خودش‌را به دنیا بیاورد؛ آن‌هم در بزرگسالی...

یه سوال بپرسم کنجکاو شدم ؟ یه تاپیک برا دیروز بود خوندم به این پسره گیر داده بودین چیکار کرده بود م ...

کدوم تاپیک ؟؟؟

زیاد میرم تاپیک نمیدونم کدوم رو میگی 

قربونت تربیت شده خودتیم ;-)

جووووون 

جگرتو 😍😍😍😘

کدوم تاپیک ؟؟؟ زیاد میرم تاپیک نمیدونم کدوم رو میگی 

به همون پسره میگفتید شیخ  

دا آخرشو خوندمااا ولی نفهمیدم

زایمان یک روند دردناک است؛ به ویژه اگر فرد خودش‌را به دنیا بیاورد؛ آن‌هم در بزرگسالی...

به همون پسره میگفتید شیخ   دا آخرشو خوندمااا ولی نفهمیدم

ها 

خخخخخخ

هیچی بابا استگاش کرده بودم 😂😂

ها  خخخخخخ هیچی بابا استگاش کرده بودم 😂😂

بیچاره 

فک کردم حالا چیکار کرده اینجوری بهش گیر دادین 

راستی تاپیک خوب میبینی منم تگ کن قربونت

بیچاره  فک کردم حالا چیکار کرده اینجوری بهش گیر دادین  راستی تاپیک خوب میبینی منم تگ کن ...

باشه همچنین تو 

فعلا که همه بی حس وحاله 

من جنگ جالی میخام 😂

باشه همچنین تو  فعلا که همه بی حس وحاله  من جنگ جالی میخام 😂

باشه باشه 

منم از اینایی که سر کار میذارم خوشم میاد