2777
2789

خفیف زیاد اذیت نمیکنه 

علایم کم کم ظاهر میشه و درد میاد ولی زیاد نیست 

اوج درد همون هفته اوله

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

4 روزه علائم سرماخوردگی دارم الان خیلی بهترم بویایی هم کم شده همسرم میگه کرونا نیست ولی خودم حس میکن ...

من سه روزتمام تب و لرز و بدن درد شدید داشتم

بعد تازه گوارشم و درگیر کرد و هرچی میخوردم بالا میاوردم و همش تهوع داشتم...دیگه با زور آمپول و سرم یذره بهتر شدم...

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
من سه روزتمام تب و لرز و بدن درد شدید داشتم بعد تازه گوارشم و درگیر کرد و هرچی میخوردم بالا میاوردم ...

نه خداروشکر من خوبم شایدم نباشه چون من زمینه الرژی شدید هم دارم ولی خب چون بویایی ندارم هنوز گفتم

**اللهم عجل لولیک الفرج**
نه خداروشکر من خوبم شایدم نباشه چون من زمینه الرژی شدید هم دارم ولی خب چون بویایی ندارم هنوز گفتم

انشالله کرونا نباشه واقعا درد بدیه😔

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
انشاا... شما هم بهتر بشید

ممنون عزیزم⚘

عزیزم چند روز طول کشید تا حالتون خوب بشه؟؟ الان خوبید؟؟ کل بیماری چند روز بود؟

۵روز خیلی بد رو گذروندم ۳روز تب و لرز و بدن درد دوروز هم تهوع و بی اشتهایی...بعداز زدن سرم و کلی ویتامین و ...بهتر شدم همون ۱۴ روز که دوره درمانه هر روز یه حالیه آدم...

۵روز خیلی بد رو گذروندم ۳روز تب و لرز و بدن درد دوروز هم تهوع و بی اشتهایی...بعداز زدن سرم و کلی ویت ...

من حال عمومیم تقریبا خوبه روز سوم یا چهارمم باید باشه از همسرم گرفتم...

ممکنه یهو بدبشم؟ یا بنظرت کلا بیماری خفیفه تو بدنم 

نوشته بود روز ۷ ام تا ۹ ام ریه ها درگیر میشن خیلی ترسیدم

من حال عمومیم تقریبا خوبه روز سوم یا چهارمم باید باشه از همسرم گرفتم... ممکنه یهو بدبشم؟ یا بنظر ...

نه عزیزم اگه تا حالا مشکلی پیش نیومده دیگه بعداز این هم حادتر نمیشه...خداروشکر خفیف گرفتی...فقط مایعات و آب هویج خیلی بخور