2777
2789

تنبلی مانع تخمک گذاری میشه...من داشتم ولی این ماه داروخوردموامپول زدم خداروشکرسایزفولی هام عالی بود

مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تنبلی مانع تخمک گذاری میشه...من داشتم ولی این ماه داروخوردموامپول زدم خداروشکرسایزفولی هام عالی بود

خداروشکر عزیزم،من پریودیام منظم بود با داشتن درد شدید سونو دادم فهمیدم هم کیست دارم هم تنبلی تخمدان

عدد تنبلی شما چند بود؟

و تو زیباترین هدیه ی خداوندی مرد کوچولوی مامان💖
من حدود ۳سال پیش پلی کیستیک دودم با یه دوره مصرف دارو درمان شدم. امسال واس بارداری اقدام کردم و الان ...

خداروشکرعزیزم خدا بهت رحم کنه انشالله، درمان شدی چن ماه بعد باردارشدی؟

من باوجودتنبلی تخمدان سه بارباردارشدم که متاسفانه بخاطرضعیف بودن شوهرم سقط شدن

آخی عزیزم نگران نباش امیدوارم خدا هرچه زوتر دامنتو سبز کنه

من حدود ۳سال پیش پلی کیستیک دودم با یه دوره مصرف دارو درمان شدم. امسال واس بارداری اقدام کردم و الان ...

درمانتون چند وقت طول کشید؟عدد تنبلی رو یادتونه چندبود؟بعدازاینکه درمان شدید چن وقت طول کشید تا باردارشدید؟

درمانتون چند وقت طول کشید؟عدد تنبلی رو یادتونه چندبود؟بعدازاینکه درمان شدید چن وقت طول کشید تا باردا ...

خاطرم نیست فقط میدونم پلی کیستیک زده بود تقریبا دو سه ماه دارو خوردم. اون موقع قصد بارداری نداشتم اما اگر اقدام میکردم میشد چون پریودم کاملا منظم شده بود

خاطرم نیست فقط میدونم پلی کیستیک زده بود تقریبا دو سه ماه دارو خوردم. اون موقع قصد بارداری نداشتم ام ...

از وقتی اقدام کردید تا باردارشدید چندماه طول کشید؟

خداروشکر عزیزم،من پریودیام منظم بود با داشتن درد شدید سونو دادم فهمیدم هم کیست دارم هم تنبلی تخمدان ...

شدیدبوددکترنگف...این ماه هم منتظرم ببینم تودلیم اومده یان

مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت
2790
2778
2791
2779
2792