2777
2789
عنوان

دوست شوهرم. لطفاً بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 61 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب این میگم کلا با زنا سلامم نمیکنه

خب دلیل نمیشه شاید از روی آشناییت تو اینستا فالووت کرده..یا تو ظاهرشو میبینی که به زنا سلام نمیده شاید اصلاشخصیتش جوری غیر از اینه که نشون میده

اولن حقته شوهرت دعوات کرده دومااون خودش میدونسته شمازن سعیدی الکی خواسته بپیچونه مثلا

بابا شوهرم یادش میره قبلا گفته بودم دوستت دانبالم میکنه. چیزی نگفت شایدم حواسش نبوده

😍🥰

شایدم اسکوله😂شوهرم یبار سرکاربود گف ی چندتاعکس براگوشی دوستش ک دست خانومش بود(نمیتونن گوشی ببرن)بفرستم،ازاونموقع این همکاره فقط پیام میده درموردکار هرچیم شوهرم میگ نمیفهمه دیگ گوشی من کلا دست شوهرمه وباهم چت میکنن😂😂

کاش یه بابا پنجعلى جیبى داشتم تا هر وقت یکى میخواست نصیحتم بکنه مى خوابوند دهنش😃
نمیدونم دوس دارم رفت امدو قط کنم. فک‌میکنم نظر داره

اگه میتونی قطع رابطه کن بهتره هم برا خودت هم برا زندگیت وتمااام

نه من بیهوده گرد کوچه وبازار میگردم                          مزاح عاشقی دارم پی دلدار میگردم💔

چطور اگه فکر کرده یعید هستی بهت گفته سعید چطوره

خدایا شکرت😍خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم؛ بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم؛ بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛ بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم؛ بابت هر گره که به دستم کور شد و مقصر را تو دانستم؛ مرا ببخش .
خب دلیل نمیشه شاید از روی آشناییت تو اینستا فالووت کرده..یا تو ظاهرشو میبینی که به زنا سلام نمیده شا ...

بابا یه دوست دیگشم فالو میکنه ولی خیلی ادم رو ب راهیه. فقط لایک‌میکنه تمام. این دوستشم خبر داره شوهرم 

😍🥰
آخ آخ آخ😿😿😿😿😿من دیگه قهر میکنم میرم از تایپک😂😂😂😂

وایسا منم ی موز بردارم بیام😋

کاش یه بابا پنجعلى جیبى داشتم تا هر وقت یکى میخواست نصیحتم بکنه مى خوابوند دهنش😃