2777
2789
عنوان

😐😐😐😐هن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1180 بازدید | 102 پست
صد البته          

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باور ميكني تو دوروزه هفتا ژلوفن خوردم تاثير زياديم نداشت اصن ميميرمو زنده ميشم

خیلی عوارض داره نکن باخودت نابودمیکنی بدنتوبجاش همه اش گرمی بخوروازسردی دوری کن کاچی هفت مغزدرست کن بخوردل وکمرتم گرم نگه دار

حالا من نخورمش يكي ديگه ميادميبره والا كي ب بادمجون رحم ميكنه منكه خيليييي دوسدارم

من هم دوست دارم ولی سلیقه ایه بعضیا اصلا نمیخورن استارتر تاشماباشی اینطوری اسم کاربری انتخاب نکنی😂😂😂

خیلی عوارض داره نکن باخودت نابودمیکنی بدنتوبجاش همه اش گرمی بخوروازسردی دوری کن کاچی هفت مغزدرست کن ...

اره ميدونم بده ولي انقددرد دارم ك گاهي وقتا ميرم سروم ميزنم اينجام تو شهرغريبم خودمم نميتونم بااون درد چيزي درست كنم شوخرم فوقش ي ابجوش بلده😂

حالا من نخورمش يكي ديگه ميادميبره والا كي ب بادمجون رحم ميكنه منكه خيليييي دوسدارم

باور میکنی از بادمجون متنفرم و تا حالا لبم نزدم بهش😐😂

نمیدونم چرا این اسمو انتخاب کردم😐

عاشق سیب زمینیم😀

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 
فدات بشم من  خوبیم نفس جان  حالش خوبه همین جمعه عقد کردیم

خدا نکنه عشقم....چ خوووووب مبارکاااااا ب سللمتی صد سال کنار هم خوشبخت زندگی کنین انشالله😍😍😍😍😍😍😍

کوردم😃این لینک واسه صحبت دو طرفه🤨🧐https://abzarek.ir/service-p/msg/1289256
اره ميدونم بده ولي انقددرد دارم ك گاهي وقتا ميرم سروم ميزنم اينجام تو شهرغريبم خودمم نميتونم بااون د ...

چیزای مقوی که میتونه برات بخره بخوری توقعشم این یه هفته بیاره پایین تابهتربشی خودتم گرمی بخور