2777
2789
عنوان

دیابت بارداری

2895 بازدید | 23 پست

سلام خانوما خوبین؟

من باردارم .ازمایش قند که دادم ناشتام ۹۳ بود.حالا بعد از یه هفته رعایت کردن و حذف تقریبی برنج و نون امروز بازم روی ۹۵ بود نمیدونم چیکار کنم؟از طرفی استراحت مطلق هستم و نمیتونم تحرک داشته باشم.کسی بوده که تو بارداری قندشو پایین اورده باشه؟

افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد.

بله من ، مثل ماست و خیار که درست میکنی،کدو سبز و ماست درست کن بهش یکم سبزی معطر بزن بخور ،کدو سبز واقعا حوصله من نزدیک بود انسولینی بشم اما کمکم کرد

مادر، همسر، دختر سعی میکنم آدم خوبی باشم🍀
بله من ، مثل ماست و خیار که درست میکنی،کدو سبز و ماست درست کن بهش یکم سبزی معطر بزن بخور ،کدو سبز وا ...

چندتا در روز میخوردین؟چند روز طول کشید نرمال شد؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هنوز حامله نیستم قند تاشتام 96یهو دوساعت بهد صبحانه میره 130خیلی نگرانم دکتر گفت تا نیاد پایین نباید باردار شی میخوام آب بامیه رو امتحان کنم

اگه راجع به معنیه نام کاربریم براتون سوال پیش اومده باید خدمتتون عرض کنم که من یک عدد کورد میباشم و هناسگم در زبان کوردی به معنای نفسم میباشد  
من هنوز حامله نیستم قند تاشتام 96یهو دوساعت بهد صبحانه میره 130خیلی نگرانم دکتر گفت تا نیاد پایین نب ...

باز ادم باردار نباشه میتونه همه چی بخوره بدبختی تو بارداری همه چی ممنوعه

باز ادم باردار نباشه میتونه همه چی بخوره بدبختی تو بارداری همه چی ممنوعه

نه خب منم میخوام باردار شم باید کنترل کنم نمیتونم چیزی بخورم بدبختی عاشق شیرینیجاتم هستم

اگه راجع به معنیه نام کاربریم براتون سوال پیش اومده باید خدمتتون عرض کنم که من یک عدد کورد میباشم و هناسگم در زبان کوردی به معنای نفسم میباشد  
نه خب منم میخوام باردار شم باید کنترل کنم نمیتونم چیزی بخورم بدبختی عاشق شیرینیجاتم هستم

به نظرم شما اول قندتون بیارین پایین بعد چون تو بارداری خیلی سخت میشه

به نظرم شما اول قندتون بیارین پایین بعد چون تو بارداری خیلی سخت میشه

آره باید همین کارو کنم اما ما متاسفانه قندمون ارثیه من مامانم دیابت داره الان دکتر روزی دوتا متفورمین بهم داد گفت دو ماه بعد آزمایش بده ببینیم چی میشه

آره باید همین کارو کنم اما ما متاسفانه قندمون ارثیه من مامانم دیابت داره الان دکتر روزی دوتا متفورمی ...

اها ما قندمون ارثی نیست ولی نمیتونم چرا هر کاری میکنم پایین نمیاد

چندتا در روز میخوردین؟چند روز طول کشید نرمال شد؟

تو هر وعده بخور، البته زیاده روی هم نکنین،چون ممکنه سردی تون کنه،اگه بتونی یکم آروم آروم قدمم بزنی خوبی

مادر، همسر، دختر سعی میکنم آدم خوبی باشم🍀

من به دختر خاله ام آب بامیه رو تو بارداری پیشنهاد دادم خیلی قندش اومد پایین شما هم امتحان کن،دوتا بامیه بشور سر و تهشو بزن از شب تا صبح بذار تو یخچال صبح ناشتا آبشو بخور

بنداز تو یه لیوان آب بذار تو یخچال تا صبح بمونه

من به دختر خاله ام آب بامیه رو تو بارداری پیشنهاد دادم خیلی قندش اومد پایین شما هم امتحان کن،دوتا با ...

اتفاقا ۵ روزه دارم بامیه رو انجام میدم ولی متاسفانه پایین نیومده.برای دخترخالتون چقدر طول کشید پایین بیاد؟