2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 1744 بازدید | 386 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به زودی ساعت ۱۰.۳۰

میام حتما میگم بهت ممنون💞

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
خخخ عزیزم 💞💞💞💞 ب منم بگو بتظرت صبح چ ساعتی پیام میده اگ درس گفتی میام میگم بهت دیگ مطمئن شوحس ش ...

گفتم بهت

فقط بگو برام جالب شد😂😂

💫طعنه ی خلق وجفای فلک و جور رقیب / همه هیچ اند،اگر یار موافق باشد💫 *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون آخرش نیست*

7ودت نسبت به زندگیت سرد شدی وگرنه زندگیت خوبه خودت با دست خودت برمیگردونی زندگیتو به اولاش 

لطططفا جواب  منم بدهه

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ🕊~
دو نفر تو زندگی من هستن کی میرن برای همیشه؟؟؟؟ زندگیم با شوهرم پایدارتا اخر عمر؟؟؟

6 ماه یا سال باشه شوهرت دوست داره ولی خودت یکم وسواس داری بهشم شک نکن پسر خوبیه خودت بهتر میدونی

کاربری دست دو نفر 
گفتم بهت فقط بگو برام جالب شد😂😂

حتما میگم 😁💞

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
7ودت نسبت به زندگیت سرد شدی وگرنه زندگیت خوبه خودت با دست خودت برمیگردونی زندگیتو به اولاش 

خیلی عصبی و داغونم از دیت شوهرم اون نکبتی که سرم نیاورده نیست..خودمم یکم تند بودم اخلاقم تندتر شده اصلا کنترلی رو اعصابم ندارم...حالم از زندگیم بهم میخوره...

چه کنم؟

هیچوقت کسی رو  قضاوت نکنید سرنوشت انقدر دنبالتون میکنه تا تو یه کوچه بن بست شما رو تو همون شرایط قرار بده🙂
درسته فقط بچه اخرم🤷🏾‍♀️😁

😁😁😁

جا به جایی فرزندی

دیگه ببخش خواهر من حس ششم نیستم حس اول قراضم😂

💫طعنه ی خلق وجفای فلک و جور رقیب / همه هیچ اند،اگر یار موافق باشد💫 *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون آخرش نیست*

6 ماه یا سال باشه شوهرت دوست داره ولی خودت یکم وسواس داری بهشم شک نکن پسر خوبیه خودت بهتر میدونی

عزیزم نمیتونی توروخدا دقیق بگی دو نفر کی میرن برا همیشه ۶ ماه یا ۶ سال؟؟؟؟حست کدوم بیشتر میگههخ

میشه راجب ازدواج بچه امم بگی خوشبخت میشه 

عریب یا فامیل