2777
2789
در حال آشنایی برای ازدواجیم ،سر اینکه دیر جوابش دادم ناراحت شد دیگه جواب نداد ،منم گفتم اصلا بیا تمو ...

بنظرم بهونش برای دعوا کردن خیلی چرت بوده توهم نباید اون حرفو میزدی اگه دوست معمولیدهستین تو برو جلو ولی اگهوقصدتون ازدواجه همین اول واری گربه رو دم حجله بکش چون مردا دست پرورده تکرار هستند 

بالاخره منم دو جان شدم🥰🥰این بالاخره برای انتظار نیستا ... بالاخره زمانه و روزگاره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😂😂نه موقع طوفان گوشیو خاموش میکنم که کسی آسیب نبینه

وای طفلی...

حالا من مثلا شوهرم میخاد ی کاری کنه ک میدونه خوشم نمیاد مثلا میگه فاطمه جواب بدم تلفن فلانیو؟ منم میگم خوددانی هرطور دوست داری منتها جواب بدی نهایتا پنج دقیقه خوشی پنج روز زهرمارت میکنم 😁😁انتخاب با خودته🤣🤣🤣طفلی کلا گوشیو میندازه کنار

بالاخره منم دو جان شدم🥰🥰این بالاخره برای انتظار نیستا ... بالاخره زمانه و روزگاره
وای طفلی... حالا من مثلا شوهرم میخاد ی کاری کنه ک میدونه خوشم نمیاد مثلا میگه فاطمه جواب بدم تلفن ف ...

خب باز شوهر تو خوبه گوشیو میندازه کنار این میدونه من رو شب زود خونه اومدن حساسم یک سالو نیمه هنوز درست نشد همون آشه و همون کاسه 😑

بنظرم بهونش برای دعوا کردن خیلی چرت بوده توهم نباید اون حرفو میزدی اگه دوست معمولیدهستین تو برو جلو ...

اون دعوا رو شروع نکرد .پیام داد من ۲۴ ساعت بعد جوابشو دادم .گفت الان یادت میفته گفتم مهمون داشتیم وقت نشد ،گفت باور نمیکنم .گفتم دلیلی برای دروغ گفتن نمی‌بینم .دیگه جواب نداد ناراحت شد 

گفتم ناراحتی جواب نداد . روز بعدش پیام دادم قهر و دعوا فایده نداره میخوای تمومش میکنیم بدون هیچ ناراحتی ،شرایطمون برای آشنایی بیشتر و حضوری فراهم نمیشه . 

اونم در جوابم گفت اینقدر مغروری یه زنگ نزدی از دلم دربیاری .اصلا برات مهم نیست .بین دو راهی انتخاب گیر کردی ( چون می‌دونه یه خواستگار دیگه دارم ) .که هی میگی تمومش کنیم .باشه مجبورت نمیکنم 

دوست نیستیم قصدمون ازدواجه ،خانوادها هم میدونن

دلشکسته ها خوب میدانند غم که به استخوان برسد میشود "" سکوت""
خب باز شوهر تو خوبه گوشیو میندازه کنار این میدونه من رو شب زود خونه اومدن حساسم یک سالو نیمه هنوز در ...

ن من شوهرم نمیگم‌ازم میترسه ولی میدونه اگه ساز مخالف بزنه همه چیو زهرمارش میکنم برا همین از ارامشش نمیگذره...

تا الان فقط مونده بود مادرش ک روش حساس بود مثلا میگفتم مادرت فلان کارو کرد یا من یا اون میگفت اون این حرفو نمیزنه و با تو مخالفتی نداره تو مخالف اونی پس باهاش کنار بیا من نمستونم مثلا فلان کارو براش نکنم الان دوس ه ماهه همینم خوب شده هر چیزی میگم میگه زندگی من باتو میگذره و کنار تو خوبم بقیه رو بیخال هرکاری بگی هم میکنم😁😁

اون دعوا رو شروع نکرد .پیام داد من ۲۴ ساعت بعد جوابشو دادم .گفت الان یادت میفته گفتم مهمون داشتیم وق ...

ن واقعا تقصیر تو بوده اخه دختر خوب ۲۴ ساعت زیاده وسطش ی جواب کوچولو میدادی خب تقصیر توعه بنظرم واقعا باید بری عذر خواهی کنی مسئولیت اشتباهامونو گردن بکیرم زندگی خیلی قشنگتر میشه

ن واقعا تقصیر تو بوده اخه دختر خوب ۲۴ ساعت زیاده وسطش ی جواب کوچولو میدادی خب تقصیر توعه بنظرم واقعا ...

اول اینکه شرایط روحی خوبی نداشتم به خاطر فشار واسطه خواستگارم،بعدش بهم گفت با برادرت حرف بزن اجازه بده با هم حضوری خونه خواهرم حرف بزنیم .ولی دو روز بعدش رفت یه شهر دیگه خونه فامیل هاش قبلش بهم نگفت ،از دستش عصبی شدم اگه میخواست همدیگرو ببینیم چرا رفت . اینو توی آخرین پیام بهش گفتم دیگه جواب نداد ...میدونم وقتی استوری نگاه می‌کنه و پیام برای تولد خواهرزادم برام فرستاد یعنی دوست داره آشتی کنیم . ولی میخواد بگه من قدم اول رو برداشتم حالا نوبت تو هستش ! حالا نمی‌دونم بذارم خودش بیاد جلو یا بهش پیام بدم...

دلشکسته ها خوب میدانند غم که به استخوان برسد میشود "" سکوت""
اول اینکه شرایط روحی خوبی نداشتم به خاطر فشار واسطه خواستگارم،بعدش بهم گفت با برادرت حرف بزن اجازه ب ...

واللع نمیدونم اگه از این جوگیراست نرو ولی اگ نیست برو جلو 

دقیقا منم

خیلی بده 

۲۸ شهریور ۹۹ روز انقطاعه! این روزمن گریه انقطاع کردم ...این روز روزیه ک تموم شد برای من این دنیا! از حالا فقط میجنگم برای شهادت میجنگم برای بندگی میجنگم برای عاقبت بخیری ! برام خیلی دعا کنید... بهم یاد آوری کنید... توروخدا اگر دیدین تاپیکی گذاشتم ک فرق داره با راهم فرق داره با اهدافم بهم گوشزد کنید! بهم یاداوری کنید ک از امروز قراره فقط سربازی کنم‌! برام خیلی دعا کنید حال امروزم خیلی خوشه دعا کنید ک از دستش ندم 
مرسی عزیز دلممم ایشالله تو هم خیلی زود خوب میشی،من ی احمق بودم ک خودکشی کردم دلیل ام عشق و عاشقی و م ...

ممنون گلم.برای شما هم آرزوی سلامتی و موفقیت میکنم.به نظرتون منم اگه رواندرمانی رو شروع کنم خوب میشم؟

ممنون گلم.برای شما هم آرزوی سلامتی و موفقیت میکنم.به نظرتون منم اگه رواندرمانی رو شروع کنم خوب میشم؟

مرررسی عشقم ، همینطور برای شما ،

حتما می تونی عزیز دلم چرا نتونی؟بعدش حس میکنی تازه متولد شدی ، چیز های زیادی وجود داره ک به خاطرش بخندی فرصت رو از خودت نگیر😍

ن من شوهرم نمیگم‌ازم میترسه ولی میدونه اگه ساز مخالف بزنه همه چیو زهرمارش میکنم برا همین از ارامشش ن ...

خوبه دیگه چی از خدا میخوای کاشکی شوهر منم یکم اخلاقش درست بشه وقتی  شهرستان تنهاییم از خودش بهتر خودشه ولی میایم شهر خودمون خونه نمیمونه همش پی گردشو تفریحه