2777
2789
چون از فکر و خیالش نمیتونم بیام بیرون ،از بس دلتنگشم .... مدام میرم پیام ها و عکس هاشو مرور میکنم . ...

چرا قهرین حالا؟

بالاخره منم دو جان شدم🥰🥰این بالاخره برای انتظار نیستا ... بالاخره زمانه و روزگاره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون دیگه منتظرم برگرد طوفان به پا کنم 😑

عین منی🤣🤣اراشم قبل از طوفانتو دوست دارم من موندم این مردا ک میدونن از این کارا بکنن دعوا در راهه چرا اینطور میکنن🤣🤣

بالاخره منم دو جان شدم🥰🥰این بالاخره برای انتظار نیستا ... بالاخره زمانه و روزگاره
 نی نی بیداره نمیذاره بخوابم خوابم میاد😥

ای جانم میگما من شوهرم گیر داده بچه بیاریم من دوست ندارم از الان حس میکنم امادگیشو ندارم میشه راهنماییم کنی یکم

چه خوب امیدوارم خوشبخت بشین.یعنی شما هم پانیک داشتین؟میشه بگین چطوری خوب شدین؟

مرسی عزیز دلممم ایشالله تو هم خیلی زود خوب میشی،من ی احمق بودم ک خودکشی کردم دلیل ام عشق و عاشقی و مشکلات خانوادگی نبود ، سر ی دعوایی دماغ یکی میشکنه و میفته گردن من و اونی ک ازش شکایت میشه و محکوم میشه و از دانشگاه تعلیق میشه من بودم فشار زیاد بود و خودکشی کردم ولی نا موفق ، مشکلات شدید معده پیدا کرده بودم فاجعه بود خلاصه انصراف دادم و از دانشگاه سراسری اومدم آزاد نابود شده بودم هر شب کلی قرص و دارو و هی پیش روانشناس و روانپزشک ،به خاطر کاری ک کردم معده امو از دست دادم و ب سرطان معده دچار شدم ، زمان رو درد ها مرهم می زاره ، منم کلی آرام بخش می خوردم و با قرص های معده ام تداخل پیدا می کرد و هی از حال می رفتم هی تپش و هزار تا کوفت و زهرمار دیگه ، وقتی کم کم روان ام آروم گرفت حالت هام بهتر شد 

عین منی🤣🤣اراشم قبل از طوفانتو دوست دارم من موندم این مردا ک میدونن از این کارا بکنن دعوا در راهه چ ...

😂😑لعنتی عادت کرده دیگه ولی امشب یه طوفان خیلی بزرگ در راهشه😶

چرا قهرین حالا؟

در حال آشنایی برای ازدواجیم ،سر اینکه دیر جوابش دادم ناراحت شد دیگه جواب نداد ،منم گفتم اصلا بیا تمومش کنیم ...دیگه خیلی ناراحت شد گفت باشه نمیتونم مجبورند کنم .میدونم مقصر شروع کردنش من بودم  ...ولی بعدش استوری هامو نگاه کرد و استیکر گل برای تولد خواهرزادم بفرستید نوشتم ممنون .دیگه هیچی نگفت .الان نمی‌دونم چکار کنم بهش پیام بدم ندم

دلشکسته ها خوب میدانند غم که به استخوان برسد میشود "" سکوت""
😂😑لعنتی عادت کرده دیگه ولی امشب یه طوفان خیلی بزرگ در راهشه😶

ای خدا بپا طوفانت دامن منو نگیره ها🤣🤣🤣