2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نیت کارای خوبمو بهشون هدیه میکنم

یا برای کسی کاری انجام میدم میخواد عوض در بیاد میگم لازم نیست در عوضش یه دونه صلوات برای امام زمان بفرست

ولی رابطه و حرف زدنم خیلی ضعیفه

کلا نمیدونم چرا من نمیتونم حرف بزنم گریه کنم درد دل کنم چه با امام زمان چه خدا چه بقیه ی ائمه😔

دولانیم باشینا دولانیم🙃
اگر با امام زمانمان بودیم الان ظهور میکرد  بچه ها چند نفرتون فکر میکنید اصلا امام زمان وجود ند ...

اصلا سوال درستی نیست. آب گل آلود میده ب بعضیا تا ماهی بگیرن و بیشتر ازین شیعه رو بکوبن

دانشجوی پزشکیم، از قبل کنکور هم اینجا بودم، دانشجو بودن و اینجا عضو بودن باهم منافاتی نداره😁 هر وقت بتونم سر میزنم به اینجا چیزای خوبی ازش یاد گرفتم❤️ عاشق مرلین مونرو و گربه هام😍

حالا بر فرض استارتر بی سلیقگی کرد تو انتخاب واژه مناسب برای سوالش... شرم نمیکنید که با چنین موضوعی شوخی میکنید؟ 

صلّی الله علیک یا اباعبدالله... چرا به داد دل من نمیرسد اشکم؟ بخوان برای نگاهم نماز باران را...
من اینطور فکر میکنم اگه بقیه نمیخورن منو

تو راحت باش ولی بقیه میخورنت 😂

من یبار گفتم به حاجت اعتقاد ندارم طرف داشت نفرینم میکرد یکی گقت بی شخصیتم 😐

تمام کسانی که سرشون روی گردن خودشون هست رو دوست میدارم  
من نیت کارای خوبمو بهشون هدیه میکنم یا برای کسی کاری انجام میدم میخواد عوض در بیاد میگم لازم نیست د ...

عزیزم خوشبحالت که انقد خوش قلبی برای منم دعا کن 

به نظرم بنویس البته ایشون که حتما حرفای مارو نگفته میدونن ولی برای ارامش خودمون باید حرف بزنیم 

خدایا شکرت که هستی =)