2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

کار درستی نیست.ممکنه با کسی حرف خصوصی داشته باشه.مثلا خونوادش.شک دارین بهش؟

‏من از مرگ میترسم چون هنوز با تو خونه‌ی مشترک نداشتم، هنوز کنارت زندگی نکردم، هنوز کنارت توی کلبه های جنگلی نبودم ، هنوز باهات آشپزی نکردم ، هنوز منتظر نبودم زودتر از سرکار برسم خونه تا درو وا کنمو ببینم تو واسم ناهار درست کردی ، هنوز باهات مشغله های زندگی مشترک نداشتم ، من تا وقتی کنارم نباشی از مرگ میترسم.#m💞ببخشید اگه رکم😐اومدم یه مشورت کنم خوشم اومد موندگار شدم😐
با همدانشگاهی خانوم حرف میزنه  ۷ دیقه ۸ دیقه

اوه😐خب بپرسین ازش

‏من از مرگ میترسم چون هنوز با تو خونه‌ی مشترک نداشتم، هنوز کنارت زندگی نکردم، هنوز کنارت توی کلبه های جنگلی نبودم ، هنوز باهات آشپزی نکردم ، هنوز منتظر نبودم زودتر از سرکار برسم خونه تا درو وا کنمو ببینم تو واسم ناهار درست کردی ، هنوز باهات مشغله های زندگی مشترک نداشتم ، من تا وقتی کنارم نباشی از مرگ میترسم.#m💞ببخشید اگه رکم😐اومدم یه مشورت کنم خوشم اومد موندگار شدم😐
کار درستی نیست.ممکنه با کسی حرف خصوصی داشته باشه.مثلا خونوادش.شک دارین بهش؟

میخوام بدونم الان هم که دانشگاه ها تعطیله با همکلاسی زن که مطلقه هم هست ۸ دیقه چه حرفی داره بزنه؟

میخوام بدونم الان هم که دانشگاه ها تعطیله با همکلاسی زن که مطلقه هم هست ۸ دیقه چه حرفی داره بزنه؟

اوپس😑باهاش حرف بزنین همینا رو بهش بگین.اگه دلیل اورد هم قانع نشین

2790
2823
2791
2779
2792