2777
2789
عنوان

ای کاش...

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 29 پست
بچه اولمه ان تی بالا بود مشکوک ب سندروم نمیدونم چی میخواد بشه لعنتی ازمایشمم نمیاد ک کابوسم تموم شه& ...

اها انشاله که زودتر جوابش بیاد از نگرانی در بیای و چیزی نباشه

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
بیا پیش من.فدات شم.یه کلبه درویشی فقیرانه داریم

فداتشم صاحبش زنده باشه...فقط،دعام کن

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فداتشم صاحبش زنده باشه...فقط،دعام کن

قربونت برم من.چشم.محتاجیم به دعا.برات صلوات میفرستم

کسی که میخواد بره دویدنو یادش بدید .یه لقمه نون پنیرم براش بزارید تو راه ضعف نکنه برگرده.
نذر طعام بده  یعنی در حد توانت برا خانواده فقیر مواد خوراکی بخر خیلی حاجت میده نذر طعام

باشه حتما میدم 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
قربونت برم من.چشم.محتاجیم به دعا.برات صلوات میفرستم

ممنونم انشالله خودتم همیشه شادو خوشحال باشی 

اره چند روزه همش خودمو نگه داشتم ب خودم امید دادم ولی الان یدفه دلم از غصه پر شد اشکم در اومد...چرا ...

من دخترم کنارم خوابیده گلم یازده ماهشه.غیرازغربالگری که ریسک سندروم داشت، روده اش هم اکوژن بود. یه ضایعه هم کنار کرموزومش بود. منم زیاد گریه کردم‌ سخت گذشت اماالهی شکر سالم بود. شماهم بسپاربه خدا نترس

من دخترم کنارم خوابیده گلم یازده ماهشه.غیرازغربالگری که ریسک سندروم داشت، روده اش هم اکوژن بود. یه ض ...

خداروهزار مرتبه شکر...انشالله ب پاکی دخترت ک کنارت خوابیده خدا ب منم رحم کنه 

انشالله. الان اکثرا ازمایشا ریسک نشون میده اما جدی نیست پس الکی نگران نشو

اره خیلیا رو شنیدم ک گفتن..من خبر نداشتم ک ب خیلیا میگن وای وای یاد حرفای دکتر سونو میافتم قلبم ب تپش در میاد ک گفت فامیلی با شوهرت گفتم بله گفت ان تی بالاس واقعا تیغه بینی شم ندیدم...بدبختی دکتر خوبی هم هست دیگ من اونجا مردم ترس و نگرانی عین خوره افتاد ب جونم تا خونه گریه کردم نزدیک بود موتوری بزنه بهم ی وضعی بعد فهمیدم واسه خیلیا پیش اومده.....

انشالله. الان اکثرا ازمایشا ریسک نشون میده اما جدی نیست پس الکی نگران نشو

دکتر خودمم از اوناس ک سریع ادمو میترسونه اصلا دلم نمیخواد حرفای اونم بشنوم هنوز نرفتم دکتر تعیین ریسکم نیومده

اره خیلیا رو شنیدم ک گفتن..من خبر نداشتم ک ب خیلیا میگن وای وای یاد حرفای دکتر سونو میافتم قلبم ب تپ ...

ماهم فامیلیم. اوضاع من خراب بود دکترمتخصص میگفت این بچه احتمال بالا سندرومه. متخصص ژنتیک میگفت بایدعجله کنیم واسه سقط منم کارم گریه بود. اما خواست خدای بزرگ چیزدیگه ای بود😍

ماهم فامیلیم. اوضاع من خراب بود دکترمتخصص میگفت این بچه احتمال بالا سندرومه. متخصص ژنتیک میگفت بایدع ...

خدارو هزار مرتبه شکر..انشالله منم این بچه ب صلاحم باشه باهام بمونه...گفتنش سخته واسم ی سریا میگفتن عب نداره بعدی ولی من از وقتی این بچه رو تو سونو دیدم داشت دستو پا میزد شده نفسم خدا نگهش داره واسم...خدا دختر ماهتو نگهداره میگن این بجه ها عزیزتر میشن 

ماهم فامیلیم. اوضاع من خراب بود دکترمتخصص میگفت این بچه احتمال بالا سندرومه. متخصص ژنتیک میگفت بایدع ...

درکم میکنی ک‌ دارم چی میکشم