2777
2789

عزیزم من س چاربار جدی اقدام کردمو متاسفانه یا خوشبختانه زنده موندم  دلیلش عدم درک از طرف خانوادم بوده موقعی ک داشتم اینکارو نیکردم از نظرخودم داشت اما الان ک نگا میکنم بیخودی بوده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

انقد این مسئله مهمه که توی دوسال دیگم تو زندگیت اثر داشته باشه؟   به عشقت ببشتر فکر کن به ...

اگ مشکل سر ی دوست یا یه فامیل بود اره

اما خانواده تا ته باهات هس

بد باشه تا ته بد میبینی و برعکس

اگ مشکل سر ی دوست یا یه فامیل بود اره اما خانواده تا ته باهات هس بد باشه تا ته بد میبینی و برعکس

کی گفته؟ تمرکزتو بزار تو چیزای خوب زندگیت و به عشقت فکر کن و بجنگید تا بهم برسید... 

و ازدواج کن 

بابات مشکلش چیه باهات؟ 

چرا باید اینجوری باشه زندگیامون

نمیدونم من متاهلم اما چند وقتیه  هیچ حسی به هم نداریم شوهرم شب میاد شب میره به خانوادم میگم میگن کنار بیا نه جایی دارم نه کسی که دردمو بگم فقط خودم دارم نابود میشم افسردگی شدید گرفتم از همه  فراریم عاشق تنهاییم باورت نمیشه از روز عروسی تا الان که نزدیه ۵ سال و نیم میکذره نخندیدم 

کی گفته؟ تمرکزتو بزار تو چیزای خوب زندگیت و به عشقت فکر کن و بجنگید تا بهم برسید...  و ازدواج ...

فک کنم ی بیماریه روانی داره

ما کاریش نکردیم

خودش از ما بدش میاد

ی بار با گریه ازش پرسیدم واقعا مارو دوس داری

گف اره

نمدونم دوس داره شاید ولی خیلی بده

هیچ وقت نگاهش محبت امیز نبود

هیچ وقت بغل بوسیا مهر پدری ندیدم ازش

منم خسته ام خیلییییییییی خسته،خدا رو شکر هیچ مشکلی هم ندارم ولی خستتتتتتتتتتته ام

.فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.

خدانیاره اون روزو😔

جرئتشو ندارم اما فک کنم مثل مرده متحرک میشم‌ که نه غذا میخوره نه حرف میزنه و ...

دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱
نمیدونم من متاهلم اما چند وقتیه  هیچ حسی به هم نداریم شوهرم شب میاد شب میره به خانوادم میگم میگ ...

انگیزت برای ادامه چیه؟؟ حتما ی چیزی هس که خودکشی نمیکنی

من مثلا انگیزم اینه با کنکور خودمو نجات بدم