2789
عنوان

خرید سیسمونی

162 بازدید | 18 پست

سلام دوستان، فقط در حد 4یا 5ملیون پول برای خرید سیسمونی دارم، گفتن انبار سیسمونی آقا بزرگ قیمتاش خوبه، کسی تجربه ی خربد ازونجارو داره؟ قیمتا و جنساش چطوره؟ جمهوری هم میشه خرید کرد با این پول؟ فقط چند تا چیز واجب میخوام، چیزای الکی نمیخوام

در زندگی از تصور مصیبت های بیشماری رنج بردم که هرگز اتفاق نیفتادند... 

اگ مشهد بودی من سراغ داشتم ک هم جنساشون هم قیمتاشون خوبه

خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت.بعد ۶ سال یکی از بهترین فرشته هاتو گذاشتی توی دامنم .🤰۹۹/۲/۳۰      🤱۹۹/۱۱/۳۰       اولین فرشتروبعد ۶ سال بهم دادی و حالا دومیو یهویی گذاشتی توی دلم.ممنونم ازت خدای خوبم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چندتا چیز واجبت از اینا بیشتر میشه قیمتش ولی اره اقا بزرگ خوبه قیمتش خیلی کمتر از جنهوریه لباس و پتو حوله و اینا رو از همونجا بگیر من پارسال حدودا ۳ و نیم همینا شد از اقا بزرگ گرفتم 

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞

به نظرم فعلا لباس به اندازه یکی دوماه اول بگیر، خیلی لباس نخر، وسایل ضروری بخر

درتاریخ 99/9/9. بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد😍🙏میدوووونم روزهای خوبی توی رااااهه👌💕🌷😍خداجونم کمکم کن😍💕🌷🙏تیکرم تاریخ رسیدن به آرزوهامه😍🙏🍓

من بعضیا رو از دیوار خریدم واقعا سود کردم، مثلا شیردوش برقی اونت فکر کنم چهار میلیون بود من از دیوار خریدم یک میلیون چون کسی که خریده بود سینه هاش شیر نداشت نتونسته بود استفاده کنه ، سالم سالم بود، حتی یکبار استفاده نشده بود، خیلی تو دیوار کشتن بعضی چیزا حتی یک پنجم قیمت اصلی پیدا کردم در خد نو و هیچ کس هم نفهمید از دیوار خرید کردم

چندتا چیز واجبت از اینا بیشتر میشه قیمتش ولی اره اقا بزرگ خوبه قیمتش خیلی کمتر از جنهوریه لباس و پتو ...

😭😭😭😭😭چرا انقدر گرونیه ،همه چیز داشت؟ یعنی با این پول نمیتونم ی چیز نسسسسبتا آبرومندانه بگیرم؟ 

من بعضیا رو از دیوار خریدم واقعا سود کردم، مولا شیردوش برقی اونت فکر کنم چها میلیون بود من از د ...

مرسی از راهنماییت، حتما امتحان میکنم

به نظرم فعلا لباس به اندازه یکی دوماه اول بگیر، خیلی لباس نخر، وسایل ضروری بخر

اتفاقا اصلا لباس نمیخواستم بگیرم، غیر چند دست، فقط ی گهواره و یه دراور و پتو اینا، ست کالسکه و... اصلا، سرویس چوب اصلا

اتفاقا اصلا لباس نمیخواستم بگیرم، غیر چند دست، فقط ی گهواره و یه دراور و پتو اینا، ست کالسکه و... اص ...

گهواره رو از دیوار پیدا کن 

خیلی گهواره های تمیز و‌نو میزارن با قیمت مناسب

یه‌پنجره‌با‌یه‌قفس…یه‌حنجره‌بی‌هم‌نفس…..💔#شادمهر

اتفاقا اصلا لباس نمیخواستم بگیرم، غیر چند دست، فقط ی گهواره و یه دراور و پتو اینا، ست کالسکه و... اص ...

به نظرم یه تخت نوجوان بگیر، گهواره بعد یه مدت به دردت نمیخوره ولی تخت همیشه هست، حداقل تا 10 سالگیش قابل استفاده هست، ازاون تخت ها بگیر که چوب بغلش باز میشه

درتاریخ 99/9/9. بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد😍🙏میدوووونم روزهای خوبی توی رااااهه👌💕🌷😍خداجونم کمکم کن😍💕🌷🙏تیکرم تاریخ رسیدن به آرزوهامه😍🙏🍓

کالسکه دلیجان ها با کریر و کیف یه میلیونه

یه‌پنجره‌با‌یه‌قفس…یه‌حنجره‌بی‌هم‌نفس…..💔#شادمهر

😭😭😭😭😭چرا انقدر گرونیه ،همه چیز داشت؟ یعنی با این پول نمیتونم ی چیز نسسسسبتا آبرومندانه بگیرم؟&n ...

والا بستگی داره پارسال من سه و نیم فقط چند دست لباس یه کیف پتو تشک دوتا متکا لحاف تشک برای نوزادیش دورپیچ حوله شوته یه دونه شیشه شیر یه دونه پستونک چند تا اطباب بازی گرفتم . نزدیک سه تومن کمد و تختش شد که دادم ساختن . چهار ماهه شد تازه کالسکه خریدم البته کالسکش خارجیه ۵ میلیون صندلی غذا واجب بود به نظرم چون میشینه توش و ادم یه کاری داره انجام میده خریدم ۸۰۰ تازه ایرانیش . یه ثندلی ماشین هم گرفتیم ۳ میلیون تازه چینی بود . حالا باز خودت برو آقا بزرگ لباساش قیمتش خیلی خوبه 

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞