2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا شرایط من امروز بچه رو گذاشتم کالسکه رفتم خرید خونه و بازار تصمیم گرفتم هرروز برم

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)

من مجرد که بودم که دختر خیلی شادی بودم.ولی بعد زا ازدواج حتی اعتماد به نفسم رو هم از دست دادم....همش تنهایی تا ساعت یک شب...

۹ساله فقط تنهایی کشیدم..نه پارکی نه سفری هیچی...الانم که شوهرم صبح زود رفته شهرستان  پیش خونواده ش.نه زنگی هیچی هیچی😔😔نمیگه یه زنگ بزنم حالشو بپرسم.

حالا خونواده شم هیچ کاری براش نمیکنن...همین سه ماه پیش رفته بود راهش نداده بودن..دوباره رفته

درست میشه دایی  
دقیقا شرایط من امروز بچه رو گذاشتم کالسکه رفتم خرید خونه و بازار تصمیم گرفتم هرروز برم

دقیقا ی مدت کارم بود اوایل ک دخترم ۱سالهبود شهرمون کوچیک زیاد بیرون بری ول میبینن

ای جانم چ بد ا تحمل متنفرم چرا اخه

جاریم اینا رفتن خونه جدیدشون..خورده کاری داشتن.اینم ۶ساعت راه تا شهرستانشونه رفته براشون انجام بده..بعد همین جاریم راهش نداده بود به خاطر کرونا حتی تو محلشون😶حالا شوهرمم سالم بودا.

بعد مارو تنها گذاشته رفته‌.بعد مشکل مالی یا چیزی داشته باشه من همش باید براش جور کنم...اخرشم محلمون نمیزاره....

درست میشه دایی  
جاریم اینا رفتن خونه جدیدشون..خورده کاری داشتن.اینم ۶ساعت راه تا شهرستانشونه رفته براشون انجام بده.. ...

وای چرا اخه چون تو دم دستشی اینجوری دگ والا اگ باج ندیم دور دورمون میکنن

وای چرا اخه چون تو دم دستشی اینجوری دگ والا اگ باج ندیم دور دورمون میکنن

دقیقا همینه....باورت میشه هر سال پول رهنو من جور میکنم..😐بعد اینقدر قدرنشناس...یه زنگ نزده بگه من رسیدم یا نه

زنگشم بزنم رد تماس میکنه

دیگه دارم به طلاق فکر میکنم  از بس سختی کشیدم

درست میشه دایی