2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ مشکلی ندارید؟ احساس بدی نمیکنید؟

روز اول که متوجه شدم میخواستم رابطه شروع نشده رو تموم کنم اما همسرم باهام صحبت کرد و گفت که بخاطر یه ۷ و ۸ و یه عدد که نمیشه همه چی رو نادیده گرفت..اون بحث همونجا تموم شد و دیگه نه بین خودمون نه خانواده ها هیچ حرفی زده نشده..اصلا مشکلی هم نداشتیم بخاطر این موضوع..همسرم مرد عاقل و فهمیده ای هستن

قلب من از صدای تو چه عاشقانه کوک شد❤

پسر عمه من با خانمی از خودش بزرگتر ازدواج کرد

همه فامیل بهش گفتن اشتباه نکن گوش نداد حالا ده سال گذشته یه بچه هم دارن این آقا میگه دلم میخواد همسرم جوون باشه و بتونیم بچه دوم بیاریم و..... زنه رو دیوونه کرده 

روز اول که متوجه شدم میخواستم رابطه شروع نشده رو تموم کنم اما همسرم باهام صحبت کرد و گفت که بخاطر یه ...

منم عشقم اینجوریه.خیلی عاقل و فهمیده ایه و سن براش مهم نیست.اما من گاهی وقتا حساسیت نشون میدم.نمیدونم جیکار کنم

۵ساله باهمیم

به من نگفته بود دو سال کوچیکتره

منم عشقم اینجوریه.خیلی عاقل و فهمیده ایه و سن براش مهم نیست.اما من گاهی وقتا حساسیت نشون میدم.نمیدون ...

من حتی به ذهنمم نمیرسه..چرا خودتو اذیت میکنی.از بودن کنار عشقت لذت ببر..به یه لحظه بدون اون فکر کن

من حتی به ذهنمم نمیرسه..چرا خودتو اذیت میکنی.از بودن کنار عشقت لذت ببر..به یه لحظه بدون اون فکر کن

وای خیلی ممنونم بابت حرفای قشنگت.خودشم بهم میگه . قیافشم خیلی بزرگتر میزنه

واقعا هم بدون اون نمیتونم .اینقدر خوب و مهربونه فقط خدا میدونه . خیلی هم منو میشناسه و هر کاری برا خوشحالیم میکنه

واقعا هم بدون اون نمیتونم .اینقدر خوب و مهربونه فقط خدا میدونه . خیلی هم منو میشناسه و هر کاری برا خ ...

توی این دنیا هیچی ارزش اینو نداره که از عشق دست بکشی♥️

زندگیش خوبه؟ راضیه خواهرت؟ مشخصه بزرگتر از شوهرشه؟

اره خوبه ولی الان بعد ۱۵ سال دیگه معلومه خواهرم بزرگتره 

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...

من ۶ سال بزرگترم😁

روزی ک رفتم سونو، دکتر ک بهم گفت دخملی،انقد ازخوشحالی جیغ زدم،کم مونده بود ازش کتکرو بخورم،دورسرت بگردم سالم بدنیا بیا،بخاطرت همه ی دردای عالمو تحمل میکنم ک فقط بغلت کنم ،ببوسمت،عطر تنتو باتمام وجود بفرستم تو ریه هام😍😁قربونت بشم نانازم😍🥰🤩😘
دلیل طلاق اختلاف سنتون بوده؟

اره

انقد خودش و ننه باباش بعد عقد زدن تو سرم

با اینکه قبل عقد و خواستگاری میدونستن این موضوع ‌رو

اما بعد عقد ب عنوان یه مشکل بزرگی ک سرشون کلاه رفته برخورد میکردن