2777
2789
عنوان

بحث مرگ و زندگیه😭😭😭😭

572 بازدید | 44 پست

واقعا رشته دامپزشکی ازاد مزخرفه و درآمدی نداره؟؟؟

حتی اگه سرمایه زیاد و آشنا و پارتی داشته باشی که تو هر مرکز مربوط به رشتت بتونه استخدامت کنه؟؟؟

یا اینکه بشینم سه سال وقت بزارم دندون قبول شم ؟؟؟

امسال دوازدهم هستم ولی پایه رو خوب نخوندم ولی امسال میتونم دام ازاد مناطق دورافتاده بیارم بعد انتقالی بگیرم به ازاد تهران 

چیکار کنم دوستان ؟؟؟؟

نمیشه دامپزشکی رو‌بری

بعد تغییر گرایش بدی ب دندون یا پزشکی

دیدم همه تو امضاشون خواستن دعاشون کنین گفتم منم بگم  دوستان خواهشا دعا کنید یه کار خییییلی خوب که این مشخصات رو داشته باشه : حقوقش خیییییلی بالا باشه!پنج شنبه جمعه ها و روزای تعطیل پیشمون باشه ! بهش سر کار ناهار بدن نخوام خودم ناهار بذارم! کارش اسون باشه از کار میاد انقدر خسته نباشه ! بیمه داشته باشه ! بازم حقوقش بالاااا باشه !! گیر شوهرم بیاد حالا اگر ی صلوات بفرسی ک نور علی نور اگه تو نماز و دعاهات یادم کنی که ان شاءالله یک در دنیا صد در اخرت نصیب خودت شه!!!

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

یا درس نخون یا اگه میخونی درست بخون و رشته خوب، کلی هزینه بدی و عمرت رو حروم کنی به امید پارتی و کار تو یه مرکز با چندر غاز حقوق؟! بشین بخون شده یکی دوسال، پزشکی یا دندان و دارو قبول شو که درآمدت چند برابر بشه و اصلا قابل مقایسه نیست

یا درس نخون یا اگه میخونی درست بخون و رشته خوب، کلی هزینه بدی و عمرت رو حروم کنی به امید پارتی و کار ...

کی گفته درامد دندون بیشتره؟ من دارم اطرافم رو میبینم دندون ها از بی مریضی دارن کار زیباییی میکنن اما دامپزشک ها ویزیت سگ و گربه 50 تومنه و داروخانه هم سراغ دارم ماهی 100 تومن درامد داره

یا درس نخون یا اگه میخونی درست بخون و رشته خوب، کلی هزینه بدی و عمرت رو حروم کنی به امید پارتی و کار ...

پایم خوبه امسال دوازدهم بخونم دام ازاد میارم 

پارتی و اینام قطعیه در واقع پارتی نیست حقمه حالا اینا به کنار من این رشته رو دوست دارم ولی دندون رو به خاطر درامدش 

نمیدونم چیکار کنم

پایم خوبه امسال دوازدهم بخونم دام ازاد میارم  پارتی و اینام قطعیه در واقع پارتی نیست حقمه حالا ...

دندون گردن و دستت روو داغون میکنه حداقل اطراف من دندون پزشک 20 تومن درامد داره و دامپزشک 50 تومن 

کی گفته درامد دندون بیشتره؟ من دارم اطرافم رو میبینم دندون ها از بی مریضی دارن کار زیباییی میکنن اما ...

داروخانه خوبه ولی مطب مهمترین چیز مکانشه، شانس هم میخواد، داروخانه هم تقریبا همینه، ولی دندون اوضاع بهتری داره، هرچی اوضاع اقتصاد داغون تر شه اوضاع دامپزشکی بدتر میشه ولی دندان و پزشکی نه. 

کی گفته درامد دندون بیشتره؟ من دارم اطرافم رو میبینم دندون ها از بی مریضی دارن کار زیباییی میکنن اما ...

من خیلی مادی گرا نیستم دلم میخاد تو کارم خوب باشم و درامد هم داشته باشم حالا شده حتی ۵ تومن .زیاد از بابت مالی مشکلی ندارم