nazaninammmmm مدیر استارتر عضویت: 1398/12/26 تعداد پست: 276 عنوان لک بارداری 51 بازدید | 4 پست سلام. لطفا راهنماییم کنید... سه ماه از زایمانم گذشته. روی پهلوها و قسمت رون پاهام ترک خورده و لک شده. شما برای ازبین بردن این لکا چیکار کردید که خوب شده باشه.واقعا اذیت میشم.ممنون اگه راهنمایی کنید هیچوقت نتونستم از روی ظاهر دیگرانو قضاوت کنم😑شما چجوری بدون هیچ دیدنی حتی، اینقد بلدید؟؟ 🤔😒 1399/06/16 | 21:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هیدوا عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 21252 والا رون و شکمم لک نیافتادهصورتم بود که دکتر طب سنتیم گفتسیاهدونه آسیاب شده و سرکه سیب یه شب در میون بزن خوب میشه که شدالبته سیاهدونه م باید همون موقع استفاده آسیاب کنی دوستتون دارم 💕
nazaninammmmm مدیر استارتر عضویت: 1398/12/26 تعداد پست: 276 والا رون و شکمم لک نیافتاده صورتم بود که دکتر طب سنتیم گفت سیاهدونه آسیاب شده و سرکه سیب یه شب در ... ممنونم خانومی💋فقط چند دقیقه بمونه و چجوری بشورمش. منظورم با اب گرم یا سرد. یافرق نمیکنه؟ هیچوقت نتونستم از روی ظاهر دیگرانو قضاوت کنم😑شما چجوری بدون هیچ دیدنی حتی، اینقد بلدید؟؟ 🤔😒
هیدوا عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 21252 خواهش میکنم عزیزمیه ربع کافیهبا آب ولرم گفتچون گرم برای پوست خوب نیستسردم من به خاطر روماتیسمم نمیتونم دوستتون دارم 💕
parisa7070 عضویت: 1398/06/31 تعداد پست: 70 سلام عزیزانم اگر جای زخم و بخیه روی بدنتون دارید که ازش ناراضی هستید من آکادمی فرزان رو بهتون پیشنهاد میدم که کار همسان سازی رنگ پوست رو انجام میدم براتون لینکش رو میزارم حتما استفاده کنید من خیلی راضی اماکادمی فرزان