آقاکاسب مدیر عضویت: 1399/06/16 تعداد پست: 477 عنوان مشاعره | مشاهده متن کامل بحث + 1067 بازدید | 233 پست مشاعره آزاد هر شعری بلدی بنویس کاسب یعنی کسب کننده یعنی عاشق یعنی کسی که علم را عشق را عرفان را شناخت را کسب می کند 1399/06/16 | 21:41 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
negar_khanoom عضویت: 1399/06/12 تعداد پست: 1011 نفس،بادصبا مشک فشان خواهدشد &n ... در ره منزل لیلی که خطرهاست در آن شرط اول قدم آن است که مجنون باشی
negar_khanoom عضویت: 1399/06/12 تعداد پست: 1011 دوستت دارم و دانم که تویی دشمن جانم/ازچه با دشمن جانم شده ام دوست ندانم من دلم پیش کسی نیست خیالت راحت منم و یک دل دیوانه خاطر خواهت
sanasaleh عضویت: 1398/08/18 تعداد پست: 6506 در این سرای بی کسی کسی به در نمی زند به دشت پرملال ما پرنده پر نمیزند دراین دنیا که نا اهلان عصا از کور میدزدن من از خوش باوری آنجامحبت جستجوکردم(اگه کم.کسر داره عذر..حافظه س دیگر الهی و ربی من لی غیرک
hhhfffzzz عضویت: 1399/05/25 تعداد پست: 6153 ثانیه ها چقدر نامردندگفته بودند که برمیگردندبرنگشتندوبارفتنشان عقربه ها بی جهت میگردند السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین (علیه السّلام).
negar_khanoom عضویت: 1399/06/12 تعداد پست: 1011 دراین دنیا که نا اهلان عصا از کور میدزدن من ا ... من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باشهر کسی ان دِرَوَد عاقبت کار که کشت
sanasaleh عضویت: 1398/08/18 تعداد پست: 6506 بوی عطری برسد بوی گل نرگس مست که کشد هیمنه ظالم و ظلمی به شکست عذر با *ت*نیافتم... الهی و ربی من لی غیرک
negar_khanoom عضویت: 1399/06/12 تعداد پست: 1011 ثانیه ها چقدر نامردند گفته بودند که برمیگردند برنگشتندوبارفتنشان عقربه ها بی جهت میگردند دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت دائما یکسان نماند حال دوران غم مخور
آقاکاسب مدیر استارتر عضویت: 1399/06/16 تعداد پست: 477 عذر با *ت*نیافتم... منم بداهه میگم کاری به حرف آخر ندارم 😉 کاسب یعنی کسب کننده یعنی عاشق یعنی کسی که علم را عشق را عرفان را شناخت را کسب می کند
sanasaleh عضویت: 1398/08/18 تعداد پست: 6506 در ره منزل لیلی که خطرهاست در آن شرط اول قدم آن است که مجنون باشی {نمدونم چرا این شعر آمد به دستم از طریق یک دوست هم اکنون}ای علی موسی الرضا ( ع ) ،ای پاک مرد یثربی ، در طوس خوابيدهمن تو را بيدار می دانمزنده تر ، روشن تر از خورشيد عالمتاباز فروغ و فر شور و زندگی سرشار می دانمگر چه پندارند ديری هست ، همچون قطره ها در خاکرفته ای در ژرفنای خوابليكن ای پاكيزه باران بهشت ، ای روح عرش ، ای روشنای آبمن تو را بيدار ابری، پاک و رحمت بار می دانم الهی و ربی من لی غیرک
hhhfffzzz عضویت: 1399/05/25 تعداد پست: 6153 من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ولی با ... من اگر نیکم اگربد توبروخودراباشکه گناه دگران برتو نخواهندنوشت السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین (علیه السّلام).
sanasaleh عضویت: 1398/08/18 تعداد پست: 6506 من اگر نیکم اگربد توبروخودراباش که گناه دگران برتو نخواهندنوشت الهی و ربی من لی غیرک
negar_khanoom عضویت: 1399/06/12 تعداد پست: 1011 {نمدونم چرا این شعر آمد به دستم از طریق یک دوست هم اکنون} ای علی موسی الرضا ( ع ) ، ای پاک مرد ی ... می بخور منبر بسوزان آتش اندر خرقه کنصاحب میخانه و باش و مردم آزاری نکنخیلی ممنون واقعا خوشحال شدم از شعرتون💚💚🌹🌹🌹
sanasaleh عضویت: 1398/08/18 تعداد پست: 6506 می بخور منبر بسوزان آتش اندر خرقه کن صاحب میخانه و باش و مردم آزاری نکن خیلی ممنون واقعا خوشحال شد ... خواهش،میکنم عزیزم قسمته خودت بود الهی و ربی من لی غیرک