2777
2789
عنوان

خدایاشکرت🥰🥰

249 بازدید | 27 پست

دوستان خانمهای خوشگل ودخترای جذابونازنینم،چه چیزی توزندگیتون هست که دوستش دارین وبابتش سپاسگزارین🤩🤷‍♀️🙏🏼🙏🏼❤🧡💛💚💙💜سپاسگزاری ازنعمتهاوموهبت هاخودش فراوانی میاره،بعدازاون مورددرزندگیتون که نوشتین خدایاشکرت بنویسید😘😘😘😘

🤲🥰به لطف خداوندعزیزم تا۹/۹/۹۹شغل ودرآمدعالی،ازدواج وعشق موفق🥰🤲خدایاشکرت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتایی ک حالم خوبه  بابت نفس کشیدنم خدارو شکر میکنم بابت غذایی ک میخورم  هوایی ک استشما ...

دقیقامنم میگم خدایاشکرت راحت نفس میکشم غذای خوب خوردم راه میرم سالم هستم والدین خوب دارم سقفی روسرم هست و...خداروشکرمیکنم واحساس خوبی دارم😌😌

بابت تک تک اتفاقای خوب و بد زندگیم خدایا شکرت 

ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده  آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕

هر وقت نگاه پسرم میکنم میگم خدیا شکرت تونستم بزرگش کنم 

چون تازه زایمان کرده بودم نگاش میکردم گریههههه میکردم میگفتم مامان منو چه جوری بزرگش کنم من نمیتونم😭😭😭😫😫😫😭😭😭

لعنت به افسردگی بعد زایمان😑✋

تو چند سالگی فهمیدی تاب تاب عباسی نیس تاب تاب هم بازی هست 😂😂😂
خونواده رفیقام BTS خدایا مرسی💜

بی تی اس چیه اقاماخارجیمون خوب نیس😁😁😁

هر وقت نگاه پسرم میکنم میگم خدیا شکرت تونستم بزرگش کنم  چون تازه زایمان کرده بودم نگاش میکردم ...

الان بزرگ‌شده دیگه خداروشکرکن سالم به دنیااومده خداروشکرکن مادرداره بتونه بزرگش کنه داشته هاروببین لطفا🧡❤🧡❤❤

الان بزرگ‌شده دیگه خداروشکرکن سالم به دنیااومده خداروشکرکن مادرداره بتونه بزرگش کنه داشته هاروببین ل ...

واقعا واقعا درسته 

هر لحظه شکر میکنم هر شب بلا استثنا😍😍😍

تو چند سالگی فهمیدی تاب تاب عباسی نیس تاب تاب هم بازی هست 😂😂😂
😂 یه گروه خواننده ی کره ای😁 خیلی عشقن

فقطططط امضات وایییی خدایامردم ازخنده😂😂😂