2821
2789
عنوان

یه لحظه بیاید

205 بازدید | 25 پست

من ۱۶ سالمه و تا حالا هیچ دوست پسری نداشتم از این بابت ناراحت نیستم ولی همه همسن و سالای من حداقل با یکی بودن تاحالا 

ولی من نه

بخاطر همین همش احساس میکنم زشتم که کسی سمتم نمیاد😣 خیلی اعتماد به نفسم و از دست دادم

حتی کوچیکتر از من هم داشتن ولی من ن :/

ینی من زشتم؟؟☹

ن ربطی نداره

مادرم فوت کرد میشه براش  فاتحه یا صلوات بفرستین🤍 لباس ها جنسیت ندارن انقد همچیو مردونه زنونه نکنین/ارایش و دامن مختص زنا نیست/ استایل اسپورتو موی کوتاه مختص به مردا نیست / یه مرد میتونه به رنگ صورتی علاقه داشته باشه و یه زن میتونه به تعمیر وسایل علاقه داشته باشه. لطفا عقایدتونو درست کنید یا حداقل به دیگران توهین نکنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی هرکی دوست پسر نداره زشته این ح فو نزن عزیز بفکر درست باش

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

منم سن توبودم مغروربودم کسی رونمیدادم کلادنبال دوس پسرنبودم 

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز