2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من قبلا تو دوران عقد جداشدم.خودم درخواست دادم توافقی.الانم باز ازدواج کردم

عزیز الان خوشبختی 

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
من قبلا تو دوران عقد جداشدم.خودم درخواست دادم توافقی.الانم باز ازدواج کردم

من س سالی هس ازدواج کردم و الانم طلاق گرفتم و مشاوره هام رفتم مونده دادگا اینا .اول توافق کردیم جهزیمو پس بگیرم الان میگه نمیدم بنظرتون تو دادگا چی میشه چ میگن اگه اون بگه ن .یعنی جدا شکایت نکنم؟؟

خدایا شکررررت🙏 
من س سالی هس ازدواج کردم و الانم طلاق گرفتم و مشاوره هام رفتم مونده دادگا اینا .اول توافق کردیم جهزی ...

اگه تو عقدنامه ذکر شده جهیزیه خرید پسش میگره دادگاه فکرکنم جدا باید شکایت کنی اگه اشتباه نکنم

😘برای سلامتی تو راهیم یه صلوات بفرستید مرسی😍
عزیز الان خوشبختی 

ببین تا خوشبختی رو توی چی ببینی.من شوهر اولم راننده تاکسی بود بشدت غیرتی و دست بزن دار.درویش گنابادی بود بایه من سبیل.نابودم کرد.بابام سرطان داشت نابینا بود دق طلاق منم اضافه شد دووم نیاورد فوت کرد.رفتم تو دندونپزشکی منشی شدم با پزشک ازدواج کردم الان شوهرم دکتره.خونم دیگه پایین شهر نی دیگه ندارا نیستم.اما گاهی تیکه پایین شهری بودنم ندارایی خانوادمو بهم میندازن.شوهرم عقیمه.قیافش خوبه مریضا دام پهن میکنن براش.خلاصه خوشبختی مطلق نیست.فقط راضیم که این دست بزن نداره وعقده ای نیس مث اون

ببین تا خوشبختی رو توی چی ببینی.من شوهر اولم راننده تاکسی بود بشدت غیرتی و دست بزن دار.درویش گنابادی ...

درسته عزیز هرکس خوشبختیو تو یه چیز میبینه خدا پدرتونو رحمت کنه ان شاءالله خوشبخت شی

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
من س سالی هس ازدواج کردم و الانم طلاق گرفتم و مشاوره هام رفتم مونده دادگا اینا .اول توافق کردیم جهزی ...

ببین توافقات طلاق تو جلسه مشاوره قبل طلاق کتبی میشه.اگه کتبی امضا کرده نمیتونه نده.

ببین تا خوشبختی رو توی چی ببینی.من شوهر اولم راننده تاکسی بود بشدت غیرتی و دست بزن دار.درویش گنابادی ...

بازم از اون خیلی بهتره عزیزم،خوشبخت باشی  

همسرم:جان منی به مختصر❤
ببین توافقات طلاق تو جلسه مشاوره قبل طلاق کتبی میشه.اگه کتبی امضا کرده نمیتونه نده.

ن چیزیو کتبی یا امضا نبوده .من مهریمو فقط بخشیدم و اقرار محضری دادم اونم پول طلاهامو داد و گفتم جهیزیه گفت باشه وقتی رفتم بیارم گفت نمیدم 

خدایا شکررررت🙏