2777
2789
عنوان

موی بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 787 بازدید | 75 پست
نمیدونم  واسه من دود نداره یه سرچ کن تو نت کلیپ ببین

گرمش میکنی ؟

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خجالت میکشم اون جوری منو ببینه

وا خو شوهرته؟ ببخشیدا تو همه حالتا دیده اپیلاسیون که چیزی نیست . آرایشگاها الان خطرناکه کاسه وارمرهاشون یه بار مصرف نیست برا همه موادو تو همون آب میکنن

عاشق که شد که یار به حالش نظر نکرد/ای خواجه درد نیست وگرنه طبیب هست
واسه شمانمیچسبه به دستت چرااکثرامیگن چسبناکه؟

ن نمیچسبه مثل مامانه منم بلد نیست باهاش کار کنه به دستاش میچسبه خودم واسش انجام میدم باید کار کردن باهاش و بلد بود که نچسبه

سلام دوست جآنم حالا که داری این متن و می‌خونی میشه واسه این که زود به کسی از ته دل دوستش دارم برسم یه صلوات مهمونم کنی ؟ ✨ ❤️
وا خو شوهرته؟ ببخشیدا تو همه حالتا دیده اپیلاسیون که چیزی نیست . آرایشگاها الان خطرناکه کاسه وارمرها ...

قبلش پماد  بی حسی میزنی؟؟؟اخه میترسم بلد نباشه داغونم کنه😐😥

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
منم چند تا برندشو گرفتم همشون میچسبن نمیدونم مشکل چیه واقعا

از من که عالی بود عزیزم شاید طرز صحیح استفادشو بلد نیستید

سلام دوست جآنم حالا که داری این متن و می‌خونی میشه واسه این که زود به کسی از ته دل دوستش دارم برسم یه صلوات مهمونم کنی ؟ ✨ ❤️
اره شاید اخه یکی دو بار استفاده کردم دیدم نمیشه ول کردم دیگه

از منم دفعه اول و دوم میچسبید بعد راه افتادم😄

قبلش پماد  بی حسی میزنی؟؟؟اخه میترسم بلد نباشه داغونم کنه😐😥

نه بی حسی نمیزنم قبلش کلی کلیپ نشونش دادم و توضیح یکی دو بار اول یکم  یکم جوش زدم ولی خدایش الان عالی میزنه حرفه ای شده🤣 مهمترین نکتش اینکه سریع بکشه مردام ک دستاشون قویتر خانوماس پس اعتماد کن و آموزشش بده🤣 من‌کروناهم بره میدم باز خودش بزنه😄

عاشق که شد که یار به حالش نظر نکرد/ای خواجه درد نیست وگرنه طبیب هست