2777
2789
عنوان

موی بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 787 بازدید | 75 پست
موم عربی

از این سردها منظورته خیلی درد داره

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودت تمام گزینه هارو گفتی نمی خوای

بعد می گی شوخی نکنید 

الان همه ی بچه مسخره بازی در میارن

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
من با اینایی ک گفتی جوش میرنم الا اپیلاسیون. لیزر البته نکردم. دردش فقط همون لحظه کشیدنشه بعدش درد ن ...

من خجالت میکشم اون جوری منو ببینه

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

صمغ عربی عالیه من که استفاده میکنم مو های بدنم خیلی دیر به دیر رشد میکنه و کم شده

سلام دوست جآنم حالا که داری این متن و می‌خونی میشه واسه این که زود به کسی از ته دل دوستش دارم برسم یه صلوات مهمونم کنی ؟ ✨ ❤️

اپیلاسیون بنظرم موی زیرپوستی خیلی درمیاد حداقل برای من وبعضا که شنیدم اینجور بوده عزیزم

بنظرم لیزر بهتره و نتیجه بخش تر 

البته خودت گلی یه تحقیق بکنی که مطمین بشی خودت ضرر نداره بعد انجام بدی البته اونم شرایط داره قبلش ولی خیلی بهتره 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
خودت تمام گزینه هارو گفتی نمی خوای بعد می گی شوخی نکنید  الان همه ی بچه مسخره بازی در میار ...

راهکار میخوام که بعضیا گفتن و ممنونم ازشون حالا ین که گفتم شوخی نکنن ولی بازم تیکه میندازن دیگه درکش با خودشونه😊😊