2777
2789
عنوان

کسی عمل پارگی شبکیه ی چشم انجام داده

| مشاهده متن کامل بحث + 15529 بازدید | 37 پست
جراحی هم داشتم بعد عمل دید کم شد و فقط جلوی نابینایی گرفته میشه

ان شاء الله خدا به چشماتون نور بده روز به روز بهتر بشید🤲🏻

قبل عمل تزریق گاز داشتید؟؟جراحیش سخته؟؟ دید چقدر کم میشه؟ شما اصلا قبلش چشمتون ضعیف بود یا یهو بعد عمل دیدتون کم شد با عینک  حل میشه؟؟؟

ان شاء الله خدا به چشماتون نور بده روز به روز بهتر بشید🤲🏻قبل عمل تزریق گاز داشتید؟؟جراحیش سخته؟؟ د ...

ممنونم ،جراحی حدود ۴ ،۵ ساعت طول کشید تزریق گاز در حین جراحی انجام شد ،بله قبل عمل چشمم ضعیف بود ،دید چشمی که عمل کردم با عینک کاملا اصلاح نشد فقط کمی دید بهتر شد ،میگم عمل شبکیه فقط جلوی نابینایی رو میگیره دید زو اصلاح نمیکنه چشم من قبل عمل نمرش ۷ بود بعد عمل شد ۱۰  

مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنونم ،جراحی حدود ۴ ،۵ ساعت طول کشید تزریق گاز در حین جراحی انجام شد ،بله قبل عمل چشمم ضعیف بود ،دی ...

ان شاء الله که روش های جدید زود بیاد بینایتون کامل برگرده.

ظاهرا بعد عمل بدتر میشه چقدر بده واقعا.الان با عینک مشکلی ندارید کارتون مطالعه و....

ان شاء الله که روش های جدید زود بیاد بینایتون کامل برگرده.ظاهرا بعد عمل بدتر میشه چقدر بده واقعا.الا ...

نه راحتم چون اون چشمم سالمه  نترسید  حتما زود عمل کنید  

مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت  
2790
2778
2791
2779
2792