جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
به بعضی ها... نباید رید برنزه میشن فردا برات قیافه میگیرن...😊.......... مرد بودن به یه سیبیل و ریش نیس..مرد اونیه که بتونه با شلوار کــــردی خلاف جهت باد بدوه...😁🙌........ هیچ کسی رو تا مقام خدایی بالا نبر،میره اون بالا واست عذاب نازل میکنه😒😞............همیشه مردا کثیف نیستن ،کثیف اون زنیه که میدونه مرده یکی رو داره ولی بازم عشوه خرکی میاد بلک یه فرجی بشه:).......... بیایید قبول کنید همتون یه روز این جمله رو شنیدید:اگه درساتم مثل آهنگا حفظ میکردی الان یه چیزی شده بودی😂😀.......ای بابا یکم تاپیکای شاد وانرژی مثبت بزنین حالمون خوب شه 😕 اگه سختت نیس تاپیک اولمو گزارش بزن ممنون ✋❤
من اونواع خمیردندونهای خارجی و ایرانی رو مصرف کردم. آخرش برگشتم به همین پونه و داروگر خودمون.همه اشون یه کارایی رو دارن. میخوای جرمگیری کنی. ژل سفید کننده و جرمگیر سنسوداین بخر هفته ایی دو بار استفاده کن
تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
اگه هفته ایی دو بار استفاده کنی. بله .گفتم که من هر نوع خمیردندون خارجی و ایرانی رو مصرف کردم. سنسوداین تو خارجیها از همه بهتره. تو ایرانیها داروگر و پونه.
مارک میسواک که واقعا دندون رو زرد میکنه حتی نگاهش هم نکن
تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
اوووووف مزخرفترین خمیردندون دنیا. یکی این .یکی دیگه هم هست اسمشو یادم رفت. وای اولین بتر که اومد. چقدر تعریفشو میکردن.من هم خریدم و زدم. دیدم بعد از یه مدت دندونهام زرد شدن. و جرم رو دندونهام بود. گفتم خدایا این مینونه مال چی باشه. تا خمیردندون رو عوض کردم رنگ دندونهام برگشت