2777
2789
عنوان

شوهر بدجنس

| مشاهده متن کامل بحث + 2174 بازدید | 47 پست
همینه دیگه،میرید پول جمع میکنید به خودتون نمیرسید شوهرتون هم میگه این پول باید خانمش یه زنه خوشگل با ...

آدم باید به جشم طرفش خوشگل بیاد ....با رسیدن به خود که نمیشه گف اون خوشگل میبینه....دوست داشتن باعث میشه آدم طرفشو قشنگم ببینه وگرنه حوری هم باشه دوست داشتن نباشه اونو خوشگل نمیبینه...همسر ایشون یکی دیگرو دوست داشته خانوادش اشتباه کردن اومدن دختر نردم بدبخت کردن باید میذاشتن اونو بگیره...حالا بری ببینی اسی از اون دختره خیلی سرتره ها اما شوهرش اونو خوشگل میبینه...

دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد.                 اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍
آدم باید به جشم طرفش خوشگل بیاد ....با رسیدن به خود که نمیشه گف اون خوشگل میبینه....دوست داشتن باعث ...

واقعا حقیقت محضه حرفتون...مردی ک زنش رو عاشقانه دوست داشته باشه همه جور زیبا میبینتش ...برادرشوهر من دخترعمشو میخواست بهم نرسیدن..دخترعمه ش دختر ساده با قیافه معمولی..بعد با دختری ک الان جاریمه ازدواج کرد .ایشون هم اخلاق خوبی دارن .خیییییلی به خودش میرسه مژه کاشته،لب ژل زده،ناخن ک هر ماه ی مدل،بینی عمل کرده،گونه کاشته ظاهرا زیبا شدن ولی متاسفانه برادرشوهرم زیبایی شو نمیبینه ،میدونید با هم مشگلی ندارن ظاهرا ولی عاشق جاریم نیست.بنده خدا جاریم میگه هر کاری کردم نشد ک نشد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا حقیقت محضه حرفتون...مردی ک زنش رو عاشقانه دوست داشته باشه همه جور زیبا میبینتش ...برادرشوهر من ...

❤آره دقیقا منم دیدم .....الان پسر خواهرم یه دختری رو دوست داره تو دانشگاه اشناشدن همسنن.....دختر قیافه معمولی داره....اما خواهرزادم عاشقشه دیگه سنشونم کمه ها....خواهرم میگه من سپردم بخدا هرچی مصلحتشونه پیش بیاد اگه صلاحه همند جوربشه وگرنه خدا یه جوری که به هیچکدومشون آسیبی نرسه هرکدوم تو زندگیه خودش خوشبخت کنه....شاید من برم یه دختر از این سرتر و خوشگل تر بگیرم براش اما اینو اصلا نبینه بازم فکرش پیش اون باشه ظلمه گناه داره ...من جداشون نمیکنم فقط سپردم بخدا

دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد.                 اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍